კანადის მოქალაქეობა. მიღების კანადის მოქალაქეობა.

canada photo

ქვეყნებს შორის, შესახებ, რომელიც საუკეთესო მომავალზე ორიენტირებული შერჩევა ემიგრანტების, ერთ-ერთი პირველი ადგილი იღებს კანადაში. შედარებით ბევრი, ამჟამად, ამ ქვეყანას აქვს კარგად განვითარებული და ძალიან სტაბილური ეკონომიკა, რომელიც პრაქტიკულად არასოდეს დაზარალებული ნებისმიერი ეკონომიკური კრიზისი ისტორიაში ეკონომიკის განვითარებას და ქვეყნის მთელს მსოფლიოში. მის მოქალაქეებს, ის უზრუნველყოფს კარგი სოციალური დაცვის. იმის გამო, რომ ძალიან დაბალი დონის დანაშაული, ადამიანი, ცხოვრობდნენ ქვეყანაში, ვგრძნობ თითქმის უსაფრთხო.

ფორმირების, მიღებული რომელიმე კანადის უნივერსიტეტებში, ის ითვლება ერთ ერთი ყველაზე მოწინავე და პრესტიჟული მსოფლიო. აქედან გამომდინარე, კანადის ექსპერტები ითვლება ყველაზე აღიარებული და პოპულარული თითქმის ყველა საწარმო და კომპანია მთელს მსოფლიოში. ოფიციალურ ენაზე კანადაში - ინგლისური და ფრანგული, რომელიც საუბრობს თითქმის ნახევარი მთელი მსოფლიოს მასშტაბით. განათლებას იმ ენებზე, ან თუნდაც ერთი მათგანი არ არის რთული საშუალო განათლების კიდევ კაცი.

ამ ეტაპზე მსოფლიოში არსებობს ძალიან ცოტა ქვეყნებში, ღიაა ემიგრაციის. რაოდენობა ამ ქვეყნებში საკმაოდ დიდი ხნის განმავლობაში და შედის კანადაში. ადამიანი, ჩამოსულ მუდმივი ბინადრობის ამ ქვეყანაში, სამი წლის შემდეგ, მუდმივი საცხოვრებელი მის ტერიტორიაზე, ეს შეიძლება გახდეს სრული მოქალაქე. გარდა ამისა, ნებისმიერ მოქალაქეს, კანადა ნებადართულია ორმაგი მოქალაქეობა, ანუ. თქვენ არ უნდა დათმოს თავისი წინა, მიიღოს სტატუსი ამ ქვეყნის მოქალაქე. რომელსაც კანადის პასპორტის ხელში შეუძლია მართოს პრაქტიკულად გადაუმოწმებელი მთელს მსოფლიოში, მოპოვების გარეშე შესაბამისი სავიზო.

ხდება სრულფასოვანი კანადის მოქალაქე შეიძლება იყოს ერთ-ერთი, არსებული, საიმიგრაციო პროგრამები. ქვემოთ, თქვენ ხედავთ, თითოეული მათგანი უფრო დეტალურად და აირჩიოს შესაფერისი თავს.

ვინ სურს მიიღოს კანადის მოქალაქეობა პროფესიული საემიგრაციო პროგრამა უნდა ჰქონდეს სპეციალობით, შესაბამისი ერთი განაცხადა სპეციალურ სიაში ნორიოს (ეროვნული ოკუპაციის კატეგორია), ერთად სავალდებულო დაცვით მიხედვით, განკუთვნილი ამ სპეციალობის. ძირითადი მოთხოვნები ყველა კატეგორიის პროფესიის, იმ პირობით, რომ ეს სია, არიან: სავალდებულო გამოცდილება ამ პროფესიის მინიმუმ ერთი წლის, ბოლო ათწლეულის განმავლობაში; საკმარისი ხელმისაწვდომობა მისი საკუთარი სახსრები დარჩება ქვეყანაში პირველად; ჯანმრთელობის სავალდებულო არარსებობის რაიმე სერიოზული ქრონიკული დაავადებები; იმ შემთხვევაში, ნებისმიერი ნასამართლევი, რომ ბოლო ოთხი წლის განმავლობაში და სანქციები ბოლო სამი წლის განმავლობაში სამართალდამცავი ორგანოების მიერ ნებისმიერი სახელმწიფოს; უღელტეხილის განაკვეთი ნებისმიერი მითითებული პროფესიული კატეგორიები უნდა იყოს მინიმუმ 67 ანგარიში on აგრეგატის ექვსი ფაქტორების მთელი მოთხოვნების ჩამონათვალი.

ბიზნეს საიმიგრაციო პროგრამა ითვალისწინებს კანადის მოქალაქე სტატუსი მეშვეობით საინვესტიციო ან საკუთარი ბიზნესის შექმნის კანადაში. ამ პროგრამის ფარგლებში, მსურველთა მოქალაქეობის ნაწილდება სამ კატეგორიაში.

პირველ კატეგორიას შედგება მეწარმეებს, უნდა დაიწყოს პირობითი ვიზა გაიცემა სამი წლის განმავლობაში, მაგრამ შემდგომ განხორციელებას შემდეგი პირობებით, ეს კონვენცია მთლიანად აღმოფხვრილი. პირველ რიგში, როდესაც წარდგენის ყველა სათანადო დოკუმენტის, აბსოლუტური უნდა მთლიანად დაამტკიცოს კანონიერება ფინანსური შემოსავალი, რა თქმა უნდა უზრუნველყოს საჭირო დოკუმენტები, აღწერს თქვენი საქმიანობის, როგორც კარგი ბიზნესმენი. ეს შეიძლება იყოს მოწმობა გადასახადების გადახდა, და დოკუმენტები, დამადასტურებელი თქვენი ფინანსური მდგომარეობა, და სხვა შესაბამისი დოკუმენტები. მეორე, ერთი უნდა ჰქონდეს კარგი გამოცდილება ბიზნესის კეთების, და შემდგომში აქტიური მართვის პროცესში მისი განვითარება და ხელშეწყობა, ისევე როგორც შექმნა, მინიმუმ, ერთი სამუშაო ყოველ კანადის მოქალაქე, ეს აძლევს უფლებას, რომ ვადამდელი გაყვანის აღნიშნული კონვენციები. მესამე, აუცილებლად მოითხოვს საკმარისი რაოდენობის თანხების შეძენის ახალი ან არსებული ბიზნესის ამ ქვეყანაში. მინიმალური დასაშვები ეს თანხა უნდა იყოს არა ნაკლებ 300 000 კანადური დოლარი. ეს პროგრამა ასევე ითვალისწინებს არარსებობის ნებისმიერი ნასამართლევი მისი მონაწილეები.

მეორე კატეგორიაში პროგრამის კერძო მეწარმეებს. აქ უნდა აღინიშნოს,, რომ განმცხადებლების ამ კატეგორიაში მოქალაქეობა კანადა, მხოლოდ იმ ხალხს, შეიძლება იყოს, რომლებიც უშუალოდ დაკავშირებული ხელოვნების დარგში, სპორტის და სოფლის მეურნეობის. დანარჩენ განმცხადებლებს სხვა პროფესიის არ განიხილება ამ კატეგორიაში. იგივე, რომელიც შეესაბამება ამ კატეგორიაში, უნდა ჰქონდეს შესაბამისი განათლება და სათანადო პროფესიული გამოცდილების დაიწყოს აკეთებს კერძო პრაქტიკა. თითოეული წარმომადგენელი რომელიმე ამ სამ სფეროში უნდა დაამტკიცოს, მან (იგი) ჩვენ მნიშვნელოვან შედეგებს მიაღწია მათი პროფესიული საქმიანობის.

მესამე კატეგორიის ბიზნეს საიმიგრაციო ხელში ინვესტორები. კანდიდატები ამ კატეგორიაში არ არის აუცილებელი, აქტიური მონაწილეობა ხელს უწყობს ბიზნესის. მათთვის, ეს არის საკმარისი იმისათვის, რომ იყოს ნორმალური საინვესტიციო საკუთარი სახსრები ეკონომიკური განვითარების კანადის. მაგრამ მათ უნდა ნახოთ კარგი გამოცდილება წარმატებული ხელშეწყობა ბიზნეს ან მისი უნარი მართოს პროცესი. თანხის პირადი სახსრები განმცხადებლების ამ კატეგორიაში უნდა იყოს მეტი ან ტოლია 800 000 კანადური დოლარი, და ინვესტიციების განვითარების კანადის ეკონომიკა - მინიმუმ 400 000 კანადური დოლარი. საინვესტიციო დეპოზიტების არ გააკეთა მინიმუმ 5 და s, დაბრუნდა მხოლოდ ბოლოს ამ პერიოდში,, გაუთვალისწინებლად რაიმე ინტერესი ან პირადი ინტერესები.

საოჯახო საიმიგრაციო პროგრამა განკუთვნილია მათთვის,, რომლის ნათესავები კანადის მოქალაქეობა ან მუდმივად ცხოვრობს კანადაში. გარდა ამისა ყოფნა ნათესავები ამ ქვეყანაში ერთი სწორი ხაზი, მონაწილეებს საიმიგრაციო პროგრამა უნდა შეასრულოს მრავალი სხვა პირობები. პირველ რიგში ასეთი მოთხოვნები ვრცელდება კანადის მოსახლეობას, მზად სპონსორობას მათი ნათესავები. ძალიან მნიშვნელოვანი როლი ითამაშა, აქ მათი ფინანსური მდგომარეობა. და ამ შემთხვევაში არ არის დასაშვები არც affinity. პროგრამის თანახმად, ოჯახის საემიგრაციო მხოლოდ ამ ნათესავები შეიძლება მოწვეული კანადა: ნებისმიერი მეუღლეებთან და პარტნიორები (პარტნიორები "სამოქალაქო ქორწინება"), მათ შორის გეი parterres; ბავშვები, არიან დამოკიდებულნი მასპინძელი (სისხლის ან მიღებული, სანამ მათი მეთვრამეტე დაბადების დღე), რომელიც იმ დროს მოსაწვევები ქვეშ 22 წლის ასაკში, ან უფროსი, ეს არის სრულ განაკვეთზე სტუდენტი, ადრე მეუღლე და სრულიად ფინანსურად დამოკიდებული მათი მშობლები, ისევე, როგორც ბავშვები, რომლებიც გამორთულია ბავშვობიდან, ასაკის მიუხედავად, რომლებიც ითვლება დამოკიდებული; მშობლები; ბებია და ბაბუა; ნებისმიერი ნათესავი კანადის მოქალაქე, ასაკის მიუხედავად,, იმ შემთხვევაში, თუ აფინანსებს მხარეს არ ცოლქმრული კავშირები, roommate, მშობლები, ბავშვები, და ან ძმა, ძმისწულები, ბაბუები და ბებიები, დეიდა ან ბიძა, არიან კანადის მოქალაქეები ან ქვეყანაში მცხოვრები, და იმ შემთხვევაში, სხვა დაკავშირებული კავშირები საზღვარგარეთ, რომელიც შეიძლება დაფინანსებული. პატარძალი და groom ამ სიაში არ შედის. სამოქალაქო ქორწინება და კოჰაბიტაცია შეიძლება აღიარა მხოლოდ თანაცხოვრების მინიმუმ ერთი წელი, თუ ფორმალური ქორწინების შეუშალა რაიმე სერიოზული მიზეზი.

წყარო: e-migration.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!