ახალი ზელანდია მოქალაქეობა. მომზადება ახალი ზელანდია მოქალაქეობა.

new zealand photo

გახდი ახალზელანდიელი - არ არის ადვილი ამოცანა, მაგრამ გარკვეული ძალისხმევა და ცოდნა შეიძლება იყოს მიღებული ახალი ზელანდია მოქალაქეობა. მაგრამ იმისათვის,, გახდეს სრული ქვეყნის მოქალაქე, მას სჭირდება ცხოვრობს იგი, ხოლო იურიდიულად. ნებისმიერი ტიპის სავიზო, უზრუნველყოფას სამწლიანი ბინადრობის ტერიტორიაზე ახალი ზელანდია, მისაღები. ეს არ ნიშნავს,, რომ მოსახლეობას ეკრძალებათ ქვეყნის დატოვება ამ პერიოდში, პერიოდი ყოველი წლის საცხოვრებელ ქვეყანაში უნდა იყოს დაახლოებით ორასი დღე.

გახდეს მკვიდრი, შეგიძლიათ წასვლა ქვეყანაში სამუშაო ვიზა მოწვევით და თანმხლები ხელშეკრულება. ან სტუმარი სავიზო - მაგალითად,, ვისწავლოთ უცხო ენა. ამავე დროს, ადგილზე შეგიძლიათ გავლა საჭირო IELTS გამოცდა და ვრცელდება ბინადრობის.

მიღების შემდეგ საჭირო ნებართვას, შეგიძლიათ მოვიდა ქვეყნის ერთი საცხოვრებელი ვიზა. ტერმინი მისი მოქმედების შეუზღუდავია shareware - ეს არის,, თუ არ უნდა, რომ ქვეყანა დატოვოს, თქვენ გახდეს მფლობელი უწყვეტი რეზიდენტი პრივილეგიები. და ერთად რეზიდენტი სავიზო თქვენ დააყენებს თქვენი პასპორტი და დაბრუნების. ეს ვიზა უფლებას აძლევს საზღვარგარეთ გამგზავრება მეტი ერთხელ. თუ თქვენ დატოვონ ქვეყანა არასაპატიო მიზეზით მეტი სამას ოცდახუთი დღის განმავლობაში, ამ ვიზის შეგიძლიათ სტრიპტიზი. მაგრამ თუ თქვენ უსაფრთხოდ მიიღო ახალ ზელანდიაში ან ოჯახის ქონება, მაშინ ასეთი ზემოქმედება არ ემუქრება თქვენ.

მას შემდეგ, რაც ორი წლის განმავლობაში, ჩვეულებრივი საცხოვრებელი ვიზის თქვენ უსასრულო დაბრუნების სავიზო, არ ზღუდავს თქვენ თვალსაზრისით მოგზაურობა. მაგრამ არსებობს caveat - როდესაც გამოყენებით პირველი საცხოვრებელი ვიზა აუცილებელია დაიცვას ყველა ვადები, სტანდარტები და წესები, რომელიც ეხება ქვეყანაში ცხოვრების - სხვა შემთხვევაში მაღალი შანსი სამუდამოდ დაკარგვის შესაძლებლობა მიიღონ ახალი ზელანდია მოქალაქეობა.

ეს არის ძალიან გავრცელებული გამოყენება მოქალაქეობის ბიზნეს სავიზო. მისი ღირებულება დაბალია, ამით მრავალჯერადი ვიზა იძლევა ხუთი წლის ვადით, შეუზღუდავი რაოდენობის ჯერ უნდა დატოვონ და დაბრუნდეს ახალ ზელანდიაში.

რა თქმა უნდა,, არსებობს მოკლე გზა იძენს სტატუსის მოქალაქე, მაგრამ ნაკლებად შესაძლებელი. თქვენ შეგიძლიათ თქვენი წვლილი ახალი ზელანდია, ან დაამტკიცოს შესაძლებლობა, რომ სასარგებლო, რომ ქვეყანაში. შეგიძლიათ დარეგისტრირდეთ ქორწინების ახალი ზელანდია მოქალაქე - ორი წლის შემდეგ კოჰაბიტაციის ქვეყანაში როგორც რეზიდენტი თქვენ გაქვთ ყველა უფლება მოითხოვოს მოქალაქეობა.

აბსოლუტურად ყველაფერი, რომელთაც სურთ მიიღონ ახალი ზელანდია მოქალაქეობა, თქვენ უნდა გაიაროს კონკრეტული ტესტი, ასეთი ინტერვიუების. ამ ტესტის, თქვენ გსურთ ნახოთ კარგი ცოდნა ინგლისური ენის და წარმოადგინოს ყველა შესაძლო მტკიცებულება იმისა,, თუ რა უნდა იყოს საქართველოს მოქალაქე ახალი ზელანდია. ამ შემთხვევაში მიზეზი წარუმატებლობის მოქალაქეობის შეიძლება ასეთი მომენტები, როგორც ნარკომანია, ალკოჰოლიზმი, გამოხატული რასიზმის, ადრე ჩადენილი სისხლის სამართლის დანაშაულს, ან არასაკმარისი ცოდნა ინგლისური ენის.

უპირატესობა ბინადრობის ნებართვის მოპოვების ახალ ზელანდიაში, რომ გარდა შეძენის მოქალაქის უფლებები, ვის ეკუთვნის ხმის მიცემის უფლება, სამუშაო, შეძენის უძრავი და მოძრავი ქონება, რის გამოც უფრო, ასზე მეტი ქვეყანა და სხვა, თქვენ სტატუსი და ავსტრალიის მოქალაქე ყველა უფლება, გარდა შესაძლებლობას, რომ პარლამენტში აირჩიეს.

წყარო: e-migration.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!