საიმიგრაციო ირლანდიაში, ყველა გზა

ireland photo

უკვე დიდი ხანია Ireland არის ძალიან მიმზიდველი ქვეყანა საცხოვრებლად. ეს პატარა ბრიტანეთის სახელმწიფო შექმნა იდეალური პირობები, ბედნიერი ცხოვრება. ხელსაყრელი რბილი კლიმატი ხელს უწყობს კეთილდღეობის და ჯანმრთელობის მოსახლეობა. ხელისუფლება ამ კუნძულზე ქვეყანაში ზრუნავს თავის მოქალაქეთა, რომელიც გათვალისწინებული შესანიშნავი სოციალური პირობები: განათლებისა და ჯანდაცვის სისტემების, ღირსეული დონე ხელფასის და სხვადასხვა შეღავათები. უკვე გრძელი სიის სარგებელი ირლანდიაში მცხოვრები დანამატს დაბალი დანაშაულის დონე და უმუშევრობა, ისევე, როგორც მდიდარი ისტორიული და კულტურული მემკვიდრეობა. აქედან გამომდინარე, ემიგრაციაში ირლანდიაში ცდილობდა მრავალი ემიგრანტი, ყოფილი საბჭოთა კავშირის, მსურველი ღირსეული ხელფასი მათი შრომის, უსაფრთხოდ იცხოვრებენ და გრძნობს სოციალურად დაცულ.

საიმიგრაციო გზები Ireland

იმის გამო,, ირლანდია - პატარა ქვეყანა, ადგილობრივი კანონები მითითებული მკაცრი მოთხოვნები ემიგრანტებს. გზები საემიგრაციო Ireland არ არის იმდენად: სამუშაო, სტუდენტები, საემიგრაციო ოჯახის გაერთიანების, ბიზნეს იმიგრაციის და თავშესაფრის პეტიცია.

შრომის საემიგრაციო Ireland დაინტერესებული უნდა იყოს მაღალკვალიფიციური სპეციალისტები სხვადასხვა სფეროში ცხოვრება. წასვლა ირლანდიის სამუშაო ვიზა, თქვენ უნდა მოწვევა დამსაქმებელი. მას შემდეგ, რაც მუშაობის ნებართვა, პირი ავტომატურად იღებს ბინადრობის ნებართვის ქვეყანაში. იმ შემთხვევაში, თუ, თუ თქვენ უნდა შეიცვალოს სამუშაო ადგილი, მუშაობის ნებართვა უნდა დარეგისტრირდეთ ერთხელ. მეშვეობით 5 წლის რეზიდენციით Ireland ემიგრანტი შეუძლია მოქალაქეობის. ვადა განაცხადის განხილვის - მდე 18 თვის.

სტუდენტური ვიზა - იდეალური ახალგაზრდები, კარგი ცოდნა ინგლისური ენის. ამისათვის, წასვლა ნებისმიერ უნივერსიტეტში Ireland. დამთავრების შემდეგ, თქვენ შეგიძლიათ იპოვოთ სამუშაო,, ნებართვის და ბინადრობის ნებართვა. განცხადება Irish მოქალაქეობა შეიძლება წარმოდგენილი შემდეგ 5 წლის საცხოვრებელი.

საიმიგრაციო ირლანდიაში ოჯახის გაერთიანების პროგრამა მოითხოვს, მეუღლე ან ახლო ნათესავი იგი ცხოვრობდა მუდმივად ეს კუნძული. უფრო მეტიც, უნდა, რომ ასეთი ირლანდიის მოქალაქეს ჰქონდა კარგი შემოსავალი და არ იყო პრობლემები კანონთან. მოქალაქეობის მიღება შეიძლება შემდეგ 3 წლის რეზიდენციით Ireland, და განსახლების უნდა იყოს უწყვეტი ბოლო ერთი წლის განმავლობაში.

ზოგიერთი ადამიანი გამოიყენებს ამ გზით ემიგრაციის Ireland, როგორც თავშესაფრის პეტიცია. თუმცა, ეს მართალია მხოლოდ ხალხის ქვეყანა, სადაც ადამიანის უფლებების დარღვევის ჩადენილი ნებისმიერი სამხედრო ქმედება. რუსეთის მოქალაქეები არ აქვს კარგი მიზეზი ლტოლვილის სტატუსის, ასე რომ ეს ვარიანტი არ არის გათვალისწინებული. Ireland თხოვნა მოქალაქეობა შეიძლება წარმოდგენილი 3 წლის ქვეყანაში ცხოვრების.

პერსპექტიული ვარიანტი საემიგრაციო Ireland, რათა გახსნას იქ საკუთარი ბიზნესის. ბუნებრივია,, ამისათვის უნდა იყოს მდიდარი კაცი კაპიტალის არანაკლებ 300 ათასი ევრო. უცხო ბიზნესმენი, ჩამოსულ ქვეყანაში გახსნას თავისი სამუშაო, იღებს ბინადრობის ნებართვა 3 წელი. თუ მისი შემთხვევა მიიწევენ, მაშინ გასვლის 3 s ბინადრობის ნებართვა იქნება გაგრძელდეს კიდევ 2 წელი. ბოლოს 5 წლის საცხოვრებელ ქვეყანაში, ბიზნესმენი შეიძლება Irish მოქალაქეობა.

მიუხედავად იმისა, რომ შედარებითი სირთულე ემიგრაციის Ireland, ამ ქვეყანაში არის დიდი ადგილი გადატანის. არსებობს კატეგორიულად ამოქმედდეს კანონები, კანონის უზენაესობის ჭარბობს. ამიტომ, აქ ცხოვრება ძალიან კომფორტული და მყუდრო თითოეულ ადამიანს. საიმიგრაციო ირლანდიაში საშუალებას გაძლევთ, რათა დავრწმუნდეთ, ყველა უპირატესობა ცხოვრების ამ პატარა ქვეყანაში.

წყარო: e-migration.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!