საიმიგრაციო ხორვატიაში: ბინადრობის ნებართვა, ბიზნესის საემიგრაციო

croatia photo

მას შემდეგ, რაც დაღლილი მგზავრის მოდის იდეა გადაადგილება მუდმივად ადრიატიკის. ხორვატია - ტერიტორია, რომელშიც პირი მინდა ასაკი. მაგრამ სურს გადავიდეს ამ ქვეყანაში ბევრი, ასე საიმიგრაციო წესები გამკაცრდა ყოველწლიურად.

ჩვენ აგიხსნით intricacies ემიგრაციის ხორვატია რუსეთი, ჩვენ გასწავლით მიიღოს ნებართვა და მუდმივი ბინადრობის, გაფართოების იმიგრაციის პროცესი ორ ეტაპად. იგი ყურადღებას გაამახვილებს ბიზნეს საიმიგრაციო და ფირმების, ეხმარება გამარტივება ამოცანა მოძრავი.

როგორც დანაღმული ხორვატიის მოქალაქეობა

მოქალაქეობა - ძირითადი მიზანია ემიგრანტი, მაგრამ მისი გზა არის მწვავე და რთული.

უცხოელი შეიძლება გახდეს მოქალაქე ხორვატია, მაგრამ ეს უნდა აკმაყოფილებდეს მოთხოვნების ჩამონათვალი:

  • არ დაისჯებიან ქვეშ კანონებს მათი ქვეყანა;
  • იყოს ასაკის;
  • დაამტკიცოს, რომ გასული მოქალაქეობა ჩამოართვეს;
  • ცოლად მოქალაქე (ნებისმიერ მოქალაქეს) ქვეყანა, მუდმივად მცხოვრებ სახელმწიფოს ტერიტორიაზე;
  • ცხოვრობენ მეტი 5 წლის Croatian ადგილზე (მუდმივად);
  • საკუთარი ლათინური და ხორვატი ენის;
  • ინტერესი ხორვატიის ხელისუფლებამ მათი ღირებულება (მათი გადაწყვეტილება უნდა დადასტურდეს ადგილობრივი შინაგან საქმეთა სამინისტროს).

to content ↑

საიმიგრაციო ეტაპები და მოპოვების მუდმივი საცხოვრებელი

ემიგრანტების ხორვატია წარმოდგენილი საკმაოდ მკაცრი მოთხოვნები - გახდეს ამ ქვეყნის მოქალაქე მყისიერად არ გამოუვათ.

აქ არის გასაღები ნაბიჯები სანუკვარი ოცნება:

  1. ბინადრობის ნებართვა. გარეშე ჩაწერა ქვეყანაში შეუძლებელია მოაგვაროს. პარამეტრების მისაღებად ამ მნიშვნელოვანი დოკუმენტის რამდენიმე - ჩვენ აღწერს მათ დეტალურად ქვემოთ.
    ყველაზე დარწმუნებული გზა, რათა მიიღოს ბინადრობის ნებართვა ჩაითვლება ყიდულობენ ქონებას და გახსნის საკუთარი ბიზნესის.
  2. გადასვლის მუდმივი ბინადრობის. მას შემდეგ, რაც მცხოვრები გარკვეული დროის განმავლობაში ქვეყანაში, თქვენ შეგიძლიათ აისახება მუდმივი - ეს არის მნიშვნელოვანი ნაბიჯი მიღწევას ხორვატიის მოქალაქეობა.
  3. მოქალაქეობის. ნუ ერთი ზემოაღნიშნული მოთხოვნების, თქვენ შეიძლება გახდეს სრული მფლობელი Croatian პასპორტი. სიმართლე, ეს გაგრძელდება დაახლოებით ხუთი წლის განმავლობაში.

სტანდარტული გზა იძენს მოქალაქეობის იღებს 10 წლის.

მას შემდეგ, რაც 5 vegetating წლის ბინადრობის ნებართვის ხელში ხორვატია, თქვენ შეიტანოს განაცხადი მუდმივი საცხოვრებელი გადმოგცეთ - ვგულისხმობ,, მუდმივი უფლება საცხოვრებლად ქვეყანაში.

მსურველებმა უნდა ფლობდეს ხორვატული ენა და უნდა გვესმოდეს, პოლიტიკური სისტემის tamoshnem.

რომელსაც დიდი ხნის ნანატრი უფლება, თქვენ უნდა ვიცხოვროთ ხორვატიის მიწები მეტი 5 წლის, მას შემდეგ, რაც თქვენ წერილობითი მოქალაქეობის და ვაქირავებ stern ტესტი, წერილობითი და სალაპარაკო ხორვატული ენა.

ორმაგი მოქალაქეობა პირობით, ძალიან იშვიათ შემთხვევებში.

to content ↑

მოთხოვნები ემიგრანტების

კანონი ქვეყანას ყოფს კატეგორია ემიგრანტი, რომელიც მნიშვნელოვნად ამარტივებს პროცესში მოძრავი. არსებობს ზოგადი მოთხოვნები ყველა კატეგორიის პირთა. აქ ისინი:

  • სავალდებულო სახსრების ნორმალური ცხოვრება;
  • ხელმისაწვდომობა ჯანმრთელობის დაზღვევის;
  • გაქირავების ქონება ან მისი შეძენის;
  • დოკუმენტური მტკიცებულებები, რომ უცხოელს არ ემუქრება ეროვნული უსაფრთხოების Croatian.

to content ↑

სასარგებლო კომპანია

რა თქმა უნდა,, მუშაობის შიდა ფართები, სთავაზობს შედარებით მოკრძალებული საფასური მიიღოს სამართლებრივი პრობლემები თქვენი გადატანის. ზოგიერთი კომპანიების სპეციალიზაცია მოსკოვსა და პეტროგრადში, ნაწილი - გამოიყურება ბეჭედი.

  • "El Faro". ეს ფირმა ლოკალიზებულია Togliatti და სპეციალიზირებული მომსახურების რეგისტრაციის ბინადრობის ნებართვა.
    კომპანიის რეგისტრაცია დაგიჯდებათ 3000 ევრო, სხვა 5 ათასობით გადახდა მოუწევს იურიდიული დახმარების. ამავე დროს, ხორვატიის პარტნიორები "drag" თქვენი მთელი ოჯახი, დაკავებული რეგისტრაციის ყველა დოკუმენტი (მათ შორის ჯანმრთელობის დაზღვევის) და legwork ნოტარიუსების და მუნიციპალიტეტების.
  • Holding Dennis Miller. იურიდიული ფირმა, სპეციალობით აღმოჩენა და მხარდაჭერა ბიზნეს პროექტები.
    არსებობს Croatian ოფისი. ფასები გათვალისწინებული კონკრეტული შემთხვევები.
  • BPT საემიგრაციო. ძვირფასო და სოლიდური იურიდიული ფირმა, სფეროში მომუშავე ბიზნეს საემიგრაციო. იწყება არ არის ყველა ბრძანებებს, ეს აფასებს მისი რეპუტაცია, როგორც.
    კონტრაქტის ღირებულება - იმისათვის, რომ შეცვალოს, დავუკავშირდეთ მენეჯერი და განმარტავენ, ყველა გარემოების ნაბიჯი. კომპანიის სპეციალისტებს, რათა დაეხმაროს შერჩევა ქვეყნის, ეს ეხება სრული იურიდიული მხარდაჭერა, პრაქტიკოსი ინდივიდუალური მიდგომა. მოქნილი ფასების.

to content ↑

ეს ამარტივებს ამოცანას თუ არა ბიზნეს საიმიგრაციო?

დაარსების სავაჭრო ან კერძო საწარმოს - დიდი გზა დარჩენა აღარ ხორვატია. ბიზნესის ხელს უწყობს ადგილობრივი ეკონომიკის, და თუ ამავე დროს თქვენ, ახალი ტექნოლოგიების გამოყენებით - ყველა დიდი.

უცხოელს შეიძლება შექმნათ თქვენი საკუთარი კომპანიის ან LLC, უცხოური კაპიტალის შეიძლება მიაღწიოს 100%.
გარდა ამისა,, შეგიძლიათ გასცეს პატენტის ნებისმიერი საქმიანობა (ექიმი, ჟურნალისტი) ან მიიღონ ბიზნეს სავიზო, იმალებოდა უკან ვინაობა უცხოელი თანამშრომელი.

ეტაპები შექმნა კომპანია:

  • განსაზღვროს სფერო;
  • ხელი შეუწყოს საწესდებო კაპიტალი (საწყისი 3000 დოლარი);
  • ჩაქრობას ნახევარი საწესდებო კაპიტალი;
  • ირწმუნება, დოკუმენტები ადგილობრივ ნოტარიუსთან;
  • პარალელურად დაწეროს განცხადება ბინადრობის ნებართვა;
  • კომპანიის დარეგისტრირებას (ის უნდა წავიდეს კომერციული სასამართლოს).

ხდება კომპანიის დირექტორი, თქვენ უნდა გამოყოს 300 ევრო სოციალური დაზღვევის და საპენსიო ფონდი. ანგარიშები დღგ უნდა წარადგინოს კვარტალური, და ფინანსური ანგარიშგება უნდა შეესაბამებოდეს საინვესტიციო გეგმა. ოდნავი შეუსაბამობები ბიზნეს დაიხურა, და ნებართვის ბათილად.

საინვესტიციო გეგმის შემუშავება 3 წელი, და ეს უნდა აღემატებოდეს 100 ათასი ევრო. კომპანიის შეგიძლიათ შეიძინოთ:

  • სტუდია;
  • ბინა;
  • ბინა;
  • ადგილზე;
  • სახლი / აგარაკი.

მფლობელი რეგისტრირებული კომპანია იღებს დარჩენის უფლება ქვეყანაში წელიწადში. შემდეგ (იმ შემთხვევაში, დარღვევის) ნებართვა ავტომატურად განახლება. უკვე მეორე გაგრძელების მოგცემთ 2 Croatian მზის წელიწადში.

გახსნას ბიზნეს visa, თქვენ უნდა წარმოადგინოთ შემდეგი დოკუმენტები:

  • 2 ფოტო;
  • მოწმობა საწარმოს რეგისტრაციის და განსახლების;
  • გადახდისუნარიანობა მტკიცებულება;
  • ხელშეკრულება, დამადასტურებელი გაქირავება საცხოვრებელი (ნებისმიერი დოკუმენტი, დამადასტურებელი საკუთრების);
  • დახმარება nesudymosty;
  • დაბადების მოწმობა;
  • პასპორტი;
  • სამედიცინო დაზღვევა.

to content ↑

დაწყება მცირე - მივიღებთ ბინადრობის ნებართვა

როგორც წესი ნებართვა არის პირველი ნაბიჯი პროცესში იძენს ხორვატიის მოქალაქეობა. არსებობს ოთხი ვარიანტი მოპოვების ბინადრობის ნებართვა, მაგრამ თითოეული მათგანი ითვალისწინებს გარკვეულ მოთხოვნებს.

  1. სამუშაო. დასაქმების ხორვატია შესაძლებელია მხოლოდ იმ შემთხვევაში, თუ ნებართვა - ეს არის მოქმედებს ორი წლის განმავლობაში.
    პრობლემა: შრომის სანაცვლოდ თქვენ უნდა დაამტკიცოს, რომ თქვენი ცოდნა არის უნიკალური და ძალიან სასარგებლო სახელმწიფო.
  2. ბიზნესის კეთების. ამ დროს, ჩვენ უკვე განვიხილეთ.
  3. ინვესტიციები. უძრავი ქონების შეძენა - მარტივი და ეფექტური მეთოდი დაუფლების ბინადრობის ნებართვა. საბინაო ფასები ხორვატიაში არ bite (ერთ-ოთახიანი ბინა შეგიძლიათ შეიძინოთ 25-35 ათასი ევრო), ამიტომ შესაძლებელია გაყიდოს თავისი რუსული "ქონების" და მიიღოს უფრო პერსპექტიული Lodging.
    Citizen თქვენ არ, მაგრამ ბინადრობის ნებართვის ხორვატია დააყენა მას ჯიბეში.
  4. ქორწინება. ქორწინების ერთად Croatian მკვიდრი, თქვენ შეგიძლიათ მარტივად მიიღოს ბინადრობის ნებართვა. დოკუმენტი-ი უნდა განვაახლოთ (ეს კეთდება ყოველწლიურად), მანამ, სანამ არ ამოიწურება 5 წლის.
    იმ შემთხვევაში, თუ მომავალი "ხუთწლიანი" ქორწინება არ გაუქმდება, უსაფრთხოდ მოემსახურება განაცხადი და ხდება სრული მოქალაქე.

სიტყვა რჩევა: ყველა საცხოვრებელი ხარჯების ქვეყანაში, თქვენ შეუძლია სპეციალური ელემენტი ხარჯების.
ეს საშუალებას მისცემს დამატებითი დანაზოგების.

ახალგაზრდული განაწილებული კიდევ ერთი პოპულარული გზა გადავა ხორვატია - მიღებას ერთ-ერთი იქ მაღალი სკოლები.

to content ↑

იყიდა ბინა. რაც შეეხება ბინადრობის ნებართვა?

მიიღეთ ნანატრი სტატუსი შესაძლებელია შეძენის Croatian უძრავი ქონება - ძალიან ხელსაყრელი საინვესტიციო, როგორც მომგებიანობის Adriatic "კვადრატები" მუდმივად იზრდება.

მთავარი უპირატესობა ქონების შესყიდვის ხორვატია:

  • ქვეყნის დინამიურად ვითარდება, მეტრი და იზრდება მნიშვნელობა;
  • კლიმატი ხელსაყრელი ევროპის მოქალაქე;
  • ნაკლებობა ქონების გადასახადის;
  • უცხოელი ინვესტორები ჯერ არ მქონდა დრო, რომ მტკიცედ იკავებენ ადგილობრივ ბაზარზე.

ხორვატია - სართულიანი ქვეყანა.

შეუძლებელია ავაშენოთ საბინაო, რომლის სიმაღლე აღემატება ბარიერი 2-3 სართული (იგი არსებობს სპეციალური შეზღუდვები).

მას შემდეგ, რაც ყველა საქმიანობის ხორვატებმა revolves გარშემო ტურისტული ბიზნესის, ყველაზე მაცხოვრებლები უბრალოდ ქირაობს ოთახები ტურისტებისთვის ზაფხულში, და ყველა ზამთრის მცხოვრები მოგება. მინიმალური ყოველდღიური ფასი თითო ოთახი 30 Euro ამ ბიზნესის, როგორც ჩანს, ძალიან მიმზიდველი.

შეძენის Croatian, სამუშაო - პროცესი დროს მოითხოვს,. მას შემდეგ, რაც გამყიდველი ხელშეკრულება და გადახდილი 10 პროცენტს ავანსი (ეფუძნება ღირებულების ობიექტი). დაახლოებით ერთი წლის ადგილობრივი ხელისუფლება მიიჩნევს, რომ დოკუმენტაცია. თუ გამყიდველი განისაზღვრება გავიდნენ გარიგება, მას მოუწევს დაბრუნდეს უსაფრთხოების ანაბარი და დამატებითი თავზე იგივე თანხა, როგორც სასჯელის. აქედან გამომდინარე, ოპერაციების ხორვატია, რათა არ არის მიღებული.

შეჯამება.

Move ხორვატია საკმაოდ რეალური, მაგრამ ეს უნდა მოახდინოს მაქსიმალური ძალისხმევა და სრულყოფილი სერიოზული ხარჯები. არსებობს ფირმები, გამარტივების სამართლებრივი მხარე, მაგრამ მათი ადვოკატების მინდა თქვენი ფული.

თუ სერიოზულად გადაწყვეტს, ემიგრაციაში - ამის გაკეთება ახლა!, იმიტომ, რომ ევროპული სამართლის მუდმივად მიმდინარეობს გამკაცრდა მცხოვრებთა წინააღმდეგ დსთ-ს.

წყარო: adriaticus.com

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!