საიმიგრაციო ხორვატიაში, ყველა გზა

croatia photo

ბოლო წლების განმავლობაში, ხორვატია გახდა მრავალი რუსები ასე ნანატრი ქვეყანაში შესვლის საცხოვრებელი, და არსებობს საფუძველი. ერთ-ერთი მათგანი - ელოდებიან და ხორვატიის ევროკავშირთან 2013 წელი, ისე, რომ მოქალაქეობა ამ ქვეყანაში ფაქტიურად მოპოვების ევროკავშირის მოქალაქეობა.

მაგრამ მაშინაც კი, თუ ის არ იყო ასეთი პერსპექტივა, თავისთავად ხორვატია ძალიან მიმზიდველი იმ, რომელსაც სურს იცხოვროს, როგორც ადამიანის: ქვეყნის პოლიტიკური სიტუაცია ნორმალურია, და რადგან არ არსებობს საჯარო დაპირისპირებებში და კიდევ უფრო მეტი ასე - ტერორიზმი. ქვეყნის ეკონომიკა მდგრადია, და რადგან ფასები საქონელი და მომსახურება არის ძალიან ზომიერი, ხელფასებისა და პენსიების - ღირსი. კანონები ძალაში, ასე რომ, - არ არის კორუფცია. ხალხი განათლებული და კულტურული. და მაშინაც კი, ხორვატული ენა ახლოს არის რუსეთის და ნათელი! როგორ შეიძლება წინააღმდეგობა გაუწიოს ...

შესანიშნავი კლიმატი და წარმოუდგენელი სილამაზის ბუნების მიზეზი ენთუზიაზმით გრძნობები და სურვილი არასდროს დატოვებს ამ მყუდრო, სუფთა, მოვლილი ქვეყანა. აქედან გამომდინარე, რუსები ხშირად ხორვატიის ტურისტი ან მოწვევით. ამ შემთხვევაში შესვლის ნებადართულია თანდასწრებით პასპორტი და ორიგინალური მოსაწვევი ან turputevku (ხორვატულ ენაზე თარგმნილი და ნოტარიულად დამოწმებული). იმის გამო, რომ რელიეფის სავიზო რეჟიმის ქვეყანაში დარჩენა 90 დღის, დროს ტურისტული სეზონის და უვიზო რეჟიმი.

საიმიგრაციო პროცესის ხორვატია

თუ არსებობს სურვილი, ემიგრაციაში ხორვატიაში, ასეთ შემთხვევაში, უნდა იყოს კარგი მიზეზი, და იმიგრაციის პროცესი იწყება ნებართვის (საცხოვრებელი ხორვატია).

ნებართვის მისაღებად სასურველი სამუშაო, მხოლოდ უნდა უზრუნველყოს დასაქმების ხელშეკრულება და დოკუმენტები (მათ შორის, კვალიფიკაცია და განათლება) თარგმნილი Croatian.

თუ მიზეზი საიმიგრაციო - ოჯახის Reunion, ბინადრობის ნებართვის მიღება შეიძლება თუ, როდესაც ოჯახის წევრები, რომლებიც დაუბრუნდება, თავად ბინადრობის ნებართვა მინიმუმ, მეტი 2 წელი (ან მუდმივი).

Croatian კანონები საშუალებას ემიგრანტების დარჩენა თავის ტერიტორიაზე, თუ მიზანი - სასწავლო და კვლევითი: არის, რომ შეთანხმებას სააგენტო, უცხოელებს იზიდავს განაცხადა აქტიურობა და დოკუმენტები (მათ შორის, განათლების და კვალიფიკაციის - ხორვატიის ენის).

ძალიან ერთგული ხორვატია, ვისაც სურს შექმნას იქ საკუთარი ბიზნესის. Aliens აქტი ყურადღებით არეგულირებს ყველა კითხვა ლეგალიზაციის ბიზნესის და შექმნას ოპტიმალური პირობები მისი განვითარების.

ახალი ვერსია კანონი უცხოელთა (იანვარი 2012 წელი) იყოფა კატეგორიაში ყველა, წარმოდგენილი მიერ მოთხოვნილი დოკუმენტების საემიგრაციო ხორვატია, რომელიც მნიშვნელოვნად ამარტივებს პროცესში ბინადრობის ნებართვის მოპოვების.

ზოგადი მოთხოვნები ემიგრანტების

თუმცა, მიუხედავად იმისა, რომ გასაგები განსხვავებები მოთხოვნები სხვადასხვა კატეგორიები ემიგრანტი, არსებობს საერთო მოთხოვნები ყველა კატეგორია - ყურადღებით გაეცნოთ:

  1. რა თქმა უნდა აქვს ფულადი, საკმარისი განსახლების.
  2. რა თქმა უნდა აქვს (ყიდვა) საკუთარი სახლის ან ვაქირავებ.
  3. რა თქმა უნდა აქვს ჯანმრთელობის დაზღვევა.
  4. საჭირო დოკუმენტური მტკიცებულება უცხო უსაფრთხოების ერის ხორვატია.

ამ პირობებში, საქართველოში ბინადრობის ნებართვის ადვილია.

მუდმივი და ხორვატიის მოქალაქეობა

რა გაიარა პირველი ეტაპი საემიგრაციო და რომელსაც ხელი ბინადრობის ნებართვის (არანაკლებ 5 წლის), შეგიძლიათ გააგრძელოთ მეორე ეტაპი - მოთხოვნის გადატანა (მუდმივი ბინადრობის). გარდა ამისა, ზოგადი მოთხოვნების ზემოთ ჩამოთვლილი, განმცხადებლის მუდმივი საცხოვრებელი არ არის მოთხოვნა, რომ იცით, ხორვატული ენა და პრინციპები სახელმწიფო ხორვატიის ერთეული.

გვირგვინი ძალისხმევა ემიგრანტი - მოპოვების ხორვატიის მოქალაქეობა. ეს შესაძლებელია, მას შემდეგ, რაც 5 მუდმივი; საფუძველზე მიაღწია 18 წლის; გამოცდების ჩაბარების შემდეგ, დამადასტურებელი ცოდნა და ინტერპრეტაცია, და წერილობითი ხორვატული ენა.
ზოგიერთ შემთხვევაში, შესაძლებელია ორმაგი მოქალაქეობა.

ასე, თუ საემიგრაციო გადაწყვეტილება - კარგად გააზრებული და საბოლოო გადაწყვეტილება, თქვენ ხართ მისასალმებელი ამ ნეტარ კუთხეში დედამიწის - ხორვატია.

წყარო: e-migration.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!