საიმიგრაციო ახალი ზელანდია, ყველა გზა

new zealand photo

საემიგრაციო საკითხები იყო და რჩება ყველაზე რთული ცხოვრების ყოველი პირი, რომელმაც გადაწყვიტა რადიკალურად შეცვალოს მათი ცხოვრება, მან დასძინა, რომ ცხოვრება სხვა ქვეყანაში. როგორ დავიწყოთ საემიგრაციო პროცესია? რა არის სხვადასხვა სახის საემიგრაციო ახალი ზელანდია? რა არის საიმიგრაციო სასწავლო, პროფესიული მიხედვით, ბიზნეს იმიგრაცია და უფრო უნდა შეისწავლოს კაცი, რომლის მიზანია - იმიგრაციის ახალი ზელანდია.

დღეს, ახალი ზელანდია არის ერთ-ერთი ყველაზე მიმზიდველი ქვეყანა საემიგრაციო კომფორტს ცხოვრების თვალსაზრისით,. მაგალითად, მიუხედავად იმისა, რომ ავსტრალიაში და უსწრებს ახალი ზელანდია თვალსაზრისით შემოსავალი, მაგრამ ახალი ზელანდია ბევრად უკეთესი კლიმატი, დაბალი დანაშაულის დონე, და პრაქტიკულად არ ეროვნული ან რასობრივი წინააღმდეგობები. მუდმივი მოსახლეობის ზრდის გამო საემიგრაციო იწვევს რელიეფური გადასახადები ქვეყანაში ყოველწლიურად. გარდა ამისა, ეს ხელს შეუწყობს ზრდა უცხოელი სტუდენტები და ტურისტების რაოდენობა, რომელიც აკონტროლებს და ხელისუფლების მიერ დაგეგმილ.

იმისათვის, რომ მიიღოს ახალი ზელანდია მოქალაქეობის განმცხადებელი უნდა ცხოვრობს სამუშაო ვიზა ან ბინადრობის ქვეყანაში არანაკლებ სამი წლის განმავლობაში. სტანდარტული პროცედურა მოქალაქეობის უნდა დაინახოს დანიშნულების ინტერვიუში კანდიდატი, რის შედეგადაც განმცხადებლის პოტენციური სარგებლობა, რომ ქვეყანა იყოს განსაზღვრული, აგრეთვე შეაფასოს ინგლისური ენის ცოდნა. როგორც წესი,, მოსახლეობა, რომლებიც ცხოვრობდნენ ქვეყანაში მეტი სამი წლის განმავლობაში და არ დაარღვიონ კანონი, განაცხადში მოქალაქეობა არ უარყო.

ახალი ზელანდია რეზიდენტურის განმცხადებელს შეუძლია მიიღოს შემდეგი კატეგორიები:

  • ინვესტორი;
  • საოჯახო მიხედვით;
  • პროფესიული მიხედვით;
  • მეწარმე;
  • სხვა სახის ვიზები;

კატეგორიები საემიგრაციო ახალი ზელანდია

პროფესიული მიხედვით. განხილვის განაცხადი მოცემულ კატეგორიაში ორ ეტაპად. პირველ ეტაპზე განაცხადის განხილვასთან მოიცავს დიზაინის პროგრამა და მისი შეტანის. ეს ფორმა შეიცავს ყველა საჭირო ინფორმაციას განმცხადებლის შესახებ, კერძოდ,: მონაცემები კვალიფიკაციისა და განათლების, ჯანმრთელობის მდგომარეობის გამო, დონის ინგლისური ენის ცოდნის, ასაკი, გამოცდილება, დასაქმების შესაძლებლობები ქვეყანაში, ისევე, როგორც მონაცემების მეუღლე / მეუღლე, ნათესავები და ოჯახის წევრები და ა.შ.. ეს არის ფორმა:

  • გაიტანა კანდიდატი;
  • როდესაც კომპლექტი რაოდენობა უმაღლესი 100 დაცემით შევიდა აუზი მსგავსი ფორმები;
  • შემდგომი სკრინინგის განმცხადებლებს წარადგინონ განცხადება მუდმივ საცხოვრებლად.

მეორე ეტაპი ხდება მხოლოდ იმ შემთხვევაში,, იმ შემთხვევაში, თუ განმცხადებელი იღებს საჭირო რაოდენობის ქულა და მოხვდა აუზი. მეორე ეტაპზე განმცხადებელი ასევე უნდა დემონსტრირება უნარი წარმატებით მიმართონ სამუშაო ახალ ზელანდიაში.

ინვესტორები. აბიტურიენტები ამ კატეგორიაში ასევე ფასდება წერტილი სისტემა. კრიტერიუმად თანხის საინვესტიციო გამოჩნდება აქ, ბიზნეს გამოცდილება, და ასაკი. განმცხადებლები, ინვესტორები მოეთხოვებათ მინიმუმ ? კომპანიის აქციების, და აქვს გამოცდილება ბიზნესის მართვის, დაგეგმვისა და მართვის, მიუხედავად იმისა, რომ ეს არ არის სავალდებულო მოთხოვნები.

საოჯახო მიხედვით. ამ კატეგორიაში განკუთვნილია მათთვის,, ვინ არის რეზიდენტი barge / ახალი ზელანდია მოქალაქე ან ახლო ნათესავები ახალი ზელანდია, რომლებიც არიან / მოქალაქეები ან მუდმივად ცხოვრობენ ქვეყანაში.

მეწარმე. ეს კატეგორია მოიცავს იმ, რომელმაც ორგანიზებული ქვეყანაში ბიზნესის, მე შეიძინა ეს, ან ინვესტიცია უკვე არსებული ბიზნესის, მიღებისას ? ინტერესი.

უპირატესობები მცხოვრები ახალი ზელანდია არის ნათელი. ეს მაღალი ხელფასების დონე, განვითარებული ეკონომიკა, კარგი კლიმატი, პენსიები, მოპოვების ხელსაყრელი სესხების ქონების შეძენა, და ა.შ.. ალბათ, ეს რთული იქნება, რათა იპოვოს სხვა ქვეყანაში ასეთი მაღალი დონის სოციალური დაცვის, ახალი ზელანდია. მაგალითად, თუ ოჯახი მხოლოდ ერთ-ერთი მეუღლის, და, შესაბამისად, არ არის ბავშვის ქვეშ 18 წლის, ოჯახი კი თანხა 14000 დოლარს წელიწადში სახელმწიფო. ახალ ზელანდიაში იზრუნოს მოქალაქეების მედიცინის დარგში, გადახდის 75% ჯანმრთელობის დაზღვევის. საიმიგრაციო ახალი ზელანდია - სწორი ხალხს, მომავალს.

წყარო: e-migration.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!