საიმიგრაციო დიდ ბრიტანეთში, ყველა გზა

uk photo

რამდენიმე საუკუნის განმავლობაში, გაერთიანებული სამეფოს ითვლება გემრიელი ლუკმა, და ალბათ ზღუდავს ემიგრანტი ოცნება. ნამდვილად, ქვეყანაში არის სტაბილური საუკუნეების მანძილზე შემონახული ტყვიის ბევრი პოზიციები, გაერთიანებული სამეფო - ერთ-ერთი ყველაზე მდიდარი და პოლიტიკურად სტაბილური ქვეყანა, რაც განსაკუთრებით მნიშვნელოვანია დამწყებთათვის ბიზნესის. სხვათა შორის,, კერძოდ ბიზნეს საიმიგრაციო დიდ ბრიტანეთში ძალიან პერსპექტიული. მხოლოდ ერთი ბიზნეს კაპიტალი - London, სწორი მიდგომა და საკმარისი დამწყებ კაპიტალი შეიძლება თავშესაფარი ასობით მცირე და არცთუ ფაზაზე. დიდ ბრიტანეთში, თუ არ შეიძლება მიღწეულ იქნას გააზრებული ბიზნეს გეგმა წარმატება კი გაიხსნა თავდაპირველად პატარა მაღაზია ან მცირე კომპანია. სახელმწიფო არ ერევა, და ხელს უწყობს ბიზნესის, როგორც ძირძველი ხალხი, და უცხოელები. უფრო მეტიც, ახალი საიმიგრაციო პროგრამა საშუალებას პერსპექტიული ემიგრანტების აქვს ორმაგი მოქალაქეობა. ეს არის რეზიდენტი ბრიტანეთში შეიძლება გახდეს ბრიტანეთის სუბიექტები, და ამავე დროს დარჩეს მოქალაქე თქვენი ქვეყნის.

ბრიტანეთის მთავრობა და დამსაქმებელთა დაინტერესებული აყვანის ინიციატივით, კვალიფიციური პროფესიონალები თითქმის ყველა სფეროში. მიღების სამუშაო ვიზა არ არის რთული, ვიდრე სხვა ქვეყნებში. იოლი გზა იპოვოს სამუშაოს პროფესიის, რომლებიც არ ცდილობენ დაიკავონ British. ამ ქვეყანაში არ არსებობს მუშახელის დეფიციტია ამ მშვენიერი პროფესია, ორივე shearing ცხვარი სპეციალისტი, სიამოვნებით ბალეტის მოცეკვავეები და ტრენერები racehorses. მაშინაც კი, თუ თქვენი პროფესია არ არის, როგორც ეგზოტიკური, ქვეყნის მოთხოვნა და სხვა სპეციალისტები. ემიგრანტი მისაღებად სამუშაო უნდა ფლობს სახელმწიფო ენას, აქვს საშუალება, რათა უზრუნველყოს საკუთარი, და მომავალი ხელფასის უნდა იყოს უფრო მაღალია 25 ათასი ფუნტი. მოთხოვნა საინჟინრო და ტექნიკური პერსონალი, განსაკუთრებით ავიაციის სფეროში, და, რა თქმა უნდა,, ლონდონში ყოველთვის იპოვოს სამუშაო ფინანსისტთა, ეკონომისტები, და მენეჯერები. სამწუხაროდ, დღეს დეფიციტი ვებ დიზაინერებს და IT სპეციალისტები ქვეყანაში არ გვაქვს, მიუხედავად ამისა,, თუ კომპანია მითითებული პერიოდში არ არის დასაქმებული, ინგლისელი, დამსაქმებელს შეუძლია მოიწვიოს უცხოელი. როგორც ბევრ სხვა ქვეყანაში მოითხოვს ექიმები, ექთნები და სოციალური მუშაკები.

მეთოდები საიმიგრაციო დიდ ბრიტანეთში

საფუძველი სამართლებრივი ქვეყანაში ყოფნის და სავიზო, რომელიც აძლევს ბინადრობის ნებართვის საკმარისი.

დაქირავებული თანამშრომელი. მუშაობა ნებართვა გაიცემა ქვეყანაში გარკვეული პერიოდის (როგორც წესი, არა უმეტეს 4 წლის). ემიგრანტი, ნებართვა მიიღო ჩაერთონ გარკვეული საქმიანობა შეიძლება მხოლოდ მუშაობს ამ სფეროში. უფრო მეტიც, საგარეო თანამშრომელი არ არის დაშვებული შეცვლის დამსაქმებელთა დროს სამუშაო ვიზის გარეშე მოპოვების ახალი დოკუმენტები. გამონაკლისი არის ნახევარ განაკვეთზე მუშაობა, ამ შემთხვევაში, ემიგრანტი იქნება დაშვებული ნახევარ განაკვეთზე თავისუფალი დრო. ეს არ ნიშნავს,, რომ შეცვლის სამუშაო ადგილები არ უნდა იყოს ყველა, ახალი დამსაქმებელი უნდა იბრძოლოს გასცეს შესაბამისი დოკუმენტები. როგორც კმაყოფაზე შეუძლია მოიწვიოს მეუღლე და არასრულწლოვანი შვილები, თუ უცხოელი თანამშრომელი შეძლებს დაამტკიცოს შესაძლებლობა მათი შინაარსი.

მაღალკვალიფიციური პერსონალი. ეს ვიზა შეუძლიათ მიიღონ უცხოელი, დადასტურდა, მათი კვალიფიკაციის და სარგებელი, რომ ეკონომიკის გრძელვადიან პერსპექტივაში. უფრო მეტიც, ჩვენ უნდა წარმოადგინოს მტკიცებულება, რომ იმ დროს, ძებნის ოპერაცია, ქვეყანაში შესვლის, შეიძლება მხარდასაჭერად თავს. იმიგრანტი იღებს ვიზა 1 წელი, ამ დროის განმავლობაში, ემიგრანტების უნდა დაიშურონ ძალისხმევა,, იპოვოს სამუშაო ქვეყანაში და დაიწყოს ჩაერთოს საკუთარი ბიზნესი და მეწარმეობა. იმ შემთხვევაში, თუ ზემოთ მითითებული იქნებოდა, ვიზა უნდა გაგრძელდეს.

წარმომადგენელმა უცხოური კომპანია. სავიზო გაიცემა ერთადერთი წარმომადგენელი უცხოური კომპანია. დიდ ბრიტანეთში არ უნდა იყოს ფილიალი საწარმოები, წარმომადგენელი ორგანიზაციას უნდა ჰქონდეს საკმარისი უფლებამოსილება მოლაპარაკებების და გადაწყვეტილების მიღების ტერიტორიაზე სხვა ქვეყნის. კომპანიის წარმომადგენელი ეგზავნება ბრიტანეთში მოხდეს ქვეყანაში ფილიალის ან შვილობილი, ხოლო მთავარი კომპანია უნდა გაგრძელდეს ბიზნეს ქვეყნის გარეთ.

ბიზნეს საემიგრაციო. ბიზნესის კეთების ქვეყანაში საჭიროა მინიმუმ 200 ათასი ფუნტი თავდაპირველი ინვესტიცია ბიზნესში. უფრო მეტიც, უნდა დაამტკიცოს მისი უნარი მხარდასაჭერად თავს, საჭიროების შემთხვევაში - ოჯახი. დროს გაშვებული საკუთარი ბიზნესის მეწარმე არ არის დაშვებული დასაქმდება.

ინვესტორი საემიგრაციო. ემიგრანტი, სურვილი ინვესტირებას საკუთარი სახსრებით ბრიტანეთში, უნდა იყოს თავისუფალი განკარგვის მინიმუმ 1 მილიონი. ფუნტი. ამ, 750 ათასობით უნდა ინვესტირებას (წილის შეძენის, ობლიგაციები). ნებართვა მიეცა 12 თვის, ამ დროს, ლიმიტი დასაქმების.

საიმიგრაციო მწერლები, კომპოზიტორთა, მხატვრები, მოქანდაკეები და ფოტოგრაფებს. შემოქმედებითი პროფესიონალები, საემიგრაციო ბრიტანეთში შესაძლებელია იმ შემთხვევაში,, თუ ავტორი აღიარებულია თავის ქვეყანაში და მსოფლიოში, მას აქვს პუბლიკაციები, წარმატებული გამოცდილება გამოფენებში მონაწილეობით და ჯილდოები, და შეუძლია ხელი შეუწყოს თავად დიდ ბრიტანეთში. ნებართვა იქნება მიღებული 1 წელი, ამ დროს ემიგრანტი უნდა იყოს შემოქმედებითი.

პენსიონერთა. ადამიანი, ვინც შევა ამ ქვეყანაში უნდა იყოს ეკონომიკურად დამოუკიდებელი, რომ არის, მიიღოს შინაარსი არანაკლებ 25 ათასი ფუნტი. ასაკი ემიგრანტი - ძველი 60 წლის.

ქორწინება. შესვლის ქვეყანაში შეიძლება მიენიჭოს ექვსი თვის განმავლობაში. ამ დროის განმავლობაში, ემიგრანტი უნდა მოაწეროს ოფიციალური ან სამოქალაქო ქორწინება.

გაერთიანებული სამეფო - ერთ-ერთი იმ რამდენიმე ქვეყანას, შემდეგ წარმატებული საიმიგრაციო რომელიც, თქვენ შეგიძლიათ გრძნობენ დრამატული ცვლილებების ცხოვრების. ქვეყნის საემიგრაციო პოლიტიკა არის საკმაოდ ლოიალური, და ადგილობრივი კანონმდებლობა საშუალებას იძლევა ბიზნესის, მუშაობენ და ცხოვრობენ ქვეყანაში გარეშე გამანადგურებელი საგადასახადო ტვირთი, ღირსეული სამედიცინო დახმარება და სოციალური დახმარება. საიმიგრაციო დიდ ბრიტანეთში რჩება ერთ-ერთ მთავარ ვარიანტი უკეთესი ცხოვრება.

წყარო: e-migration.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!