როგორ საცხოვრებლად ავსტრალიაში

canberra photo

მე მოვედი ძალიან განსხვავებული წერილი, მაგრამ ეს გადახედა ერთი დიდი კითხვა - როგორ საცხოვრებლად ავსტრალიაში? მე ვიტყოდი, რომ "წასვლა ოფიციალურ ვებგვერდზე www.immi.gov.au და ვხედავ საკუთარ თავს ", მაგრამ ზოგიერთი მკითხველი უჭირთ ინგლისურ ენაზე. და რა ვქნათ? ენის შესწავლა და შემდეგ ფეხით ან მანქანა off გვერდზე მეშვეობით ავტომატური - ონლაინ თარჯიმანი? მე ვიცი რამდენიმე ადამიანი ძირითადი არასამთავრობო ინგლისურ ენებზე, ვინ დაიწყო ნულიდან და დასრულდა გამარჯვება. ახლა ისინი მუდმივი მოსახლეობა (ერთი უკვე მოქალაქე და მიდის ხმის მიცემა). თუ თქვენ იცით, რა უნდა და მზად არის დახარჯოს დრო, ძალის, ჯანმრთელობის (და ფული ...), მაშინ წავიდეთ წინ, ავსტრალიის საემიგრაციო Fight! განმეორებითი, მე არ ვარ საემიგრაციო აგენტი, მაგრამ შემიძლია შემოგთავაზოთ "პერსპექტივაში" ძირითადი მიმართულებების შესახებ, თუ როგორ უნდა საცხოვრებლად ავსტრალიაში. ის, სავარაუდოდ,, ახალი არაფერია, და მე ვერ გეტყვით. მაგრამ, ჯერ კიდევ, მე იმედი მაქვს,, რომ გითხრათ,.

მოდით დავიწყოთ ... აწყობას განსაკუთრებულ შემთხვევებში, შეიძლება იყოს რამდენიმე მსგავსი სცენარი მკითხველებს შორის.

• ასე, თქვენ ხართ ცნობილი პიროვნება, და, როგორც ამას diac (დეპარტამენტის იმიგრაციისა და მოქალაქეობის) თქვენ საერთაშორისოდ აღიარებული სფეროში ხელოვნება, სპორტული და ა.შ.. და შეძლებს ხელი შეუწყოს მათი ფასდაუდებელი წვლილი ავსტრალიის საზოგადოებაში, თქვენ უნდა განიხილოს სავიზო Distingished ნიჭიერი - ქვეკლასით 124 and 858. შენი ფორმა - ფორმა 47SV (სპეციალური მიგრაციის ავსტრალიაში). გაბედავს.

• თუ თქვენ გაქვთ ბევრი ნიჭი "ფულის" და თქვენ მზად არიან ინვესტირებას არანაკლებ 1.5 მილიონი (ავსტრალიური დოლარი) ეკონომიკაში ავსტრალია თქვენ მინდა ვიზა ბიზნეს Talent (მუდმივი) (ქვეკლასით 132) . ასე რომ, თუ თქვენ შესახებ, ყიდვა ინტელექტუალური აგენტი და ჩამოსხმა.

• თუ თქვენ გაქვთ ასეთი ნიჭი გაცილებით ნაკლებია ან არ, მაგრამ თქვენ ჯერ კიდევ სურს ინვესტირებას მინიმუმ 800 ათასი ავსტრალიის ეკონომიკა, მაშინ ყურადღება მიაქციონ სავიზო ბიზნეს ინოვაცია და საინვესტიციო (ქვეკლასით 188) . სხვათა შორის,, ეს ვიზა მშვენივრად გარდაიქმნება ბიზნეს ინოვაცია და საინვესტიციო (მუდმივი) (ქვეკლასით 888) და ცხოვრება ნამდვილად იყოს "მაღალი". სასწრაფოდ ეძებს აგენტი.

• თქვენ ხართ მეცნიერი .... და მეცნიერ- , ან ტექნიკოსი, ან, საბოლოოდ, უნივერსიტეტის ლექტორი, რომელსაც დიდი პრაქტიკული გამოცდილება, და "საკმარისი" სამეცნიერო პუბლიკაციები. თქვენ აღარ 50Ti წლის. და, რა თქმა უნდა,, თქვენ აპირებთ გააგრძელონ კვლევითი საქმიანობის ავსტრალია. მაშინ სრულიად სტანდარტული გზა საიმიგრაციო - დამსაქმებელი ნომინაცია სქემა (ქვეკლასით 186) ან რეგიონული Sponsored მიგრაციის სქემა (ქვეკლასით 187) . შესწავლა და ყელში მეშვეობით ონლაინ განაცხადის diac ნახვა.

და ახლა უფრო მნიშვნელოვანია, ვარიანტი, თუ როგორ უნდა საცხოვრებლად ავსტრალიაში:

• გაქვთ ბაკალავრის ხარისხი ან სამაგისტრო და გამოცდილება არანაკლებ 5 წლის სპეციალობით. თქვენი IELTS არანაკლებ 7.0 თითოეული კომპონენტი. თქვენ აღარ 50 წლის, თქვენ ჯანმრთელი და დაგროვება მინიმუმ 60 ქულა ქულა ტესტი. სასწრაფოდ ცდილობენ დასაზუსტებელია (იხილეთ ჩემი სტატია სიაში SOL) და ყელში მეშვეობით SkillSelect - თქვენს გზას შეუძლია გაიაროს გამოცდილი დამოუკიდებელი (ქვეკლასით 189) ვიზა - ყველაზე "დამოუკიდებელი დამოუკიდებელი".

• თუ არ არის "მარცხი" ქულებით ნებისმიერი მიზეზით, თქვენ არ უნდა დავკარგოთ გული, და ცდილობენ თავი გამოცდილი - დასახელდა (ქვეკლასით 190) სავიზო. მისი მთავარი განსხვავება არის, თქვენ უნდა იყოს წარდგენილი სახელმწიფო ან ტერიტორია ავსტრალია - თქვენ უნდა მოწვევა.

ეს არის ამ გვერდი tab 'ქულები ტესტი "თქვენ იპოვით მთავარი საიდუმლო - როგორ ითვლიან ეს იგივე რაოდენობა subclasses 189, 190 და 489 (ბოლო - ეს არის დროებითი პერიოდში 4 წელი): როგორ ქულების დაჯილდოვდა

• ყველაზე ძვირადღირებული, მაგრამ გამართლებული ტაქტიკა - იმიგრაციის ავსტრალიაში მეშვეობით სტუდენტური ვიზა უმაღლესი განათლების Visa (ქვეკლასით 573) . მხოლოდ მაშინ, როდესაც თქვენ არ დასრულებულა უნივერსიტეტი და მიიღო ბაკალავრის ან მაგისტრის. ამასთან დაკავშირებით, IELTS თქვენ აუცილებლად გააკეთებს 6 ქულა თითოეული კომპონენტის აკადემიური მოდული (რომ მიღწევადია). სცადეთ ჩარიცხვა ავსტრალიის უნივერსიტეტის 2-წლიანი სასწავლო პროგრამა (არანაკლებ ასპირანტურა) by aj-ე, ეკონომიკა და საინჟინრო მეცნიერებები. თუ მოულოდნელად თქვენ არ ფიქრობდა ტრეინინგებს la MBA - ეს არ არის, რაც თქვენ გჭირდებათ. დასრულდება ავსტრალიის უნივერსიტეტის (და კიდევ ერთხელ ვადასტურებთ ადგილობრივი პროფესია), და შემდეგ მიეწოდება დროებითი Skilled სამაგისტრო (ქვეკლასით 485) სავიზო. შემდგომი აქტის შეხიდება ვიზა, B (ეს არის, როდესაც თქვენ კანი "ერთი ქვეკლასით და" climbs "სხვა, დაწყებული ამავე დროს მუშაობა ლეგალურად) და ბოლოს შეიტანა გამოცდილი მიგრაციის ან დამსაქმებელი ნომინაციაში სქემა (или რეგიონული დაფინანსებული). ეს მიდგომა შეიძლება მუშაობა - გამოიყურებოდეს ინტელექტუალური აგენტი!

• შემდეგი "სახიფათო" დროებითი ინვესტორი საპენსიო (ქვეკლასით 405) სავიზო , მოქმედი 4 წელს, მაგრამ "უსასრულოდ" ვრცელდება. თქვენ უკვე 55 და თქვენ მხოლოდ თქვენი მეუღლე. გაქვთ საკმარისი სახსრები, მხარდასაჭერად თავს ავსტრალიაში. აქ თქვენ არ გაშვებული მეტი 20 საათი კვირაში. და ინვესტირებას "მხოლოდ" ნახევარი მილიონი ავსტრალიის ეკონომიკა. იხილეთ ფორმა diac ნახვა 1248I.

• კარგად, ბოლოს, პატარძალი visa (და groom). მოკლე, ცოლად ავსტრალიაში! აგრეთვე 2 სახის ვიზები diac ნახვა: პარტნიორი დროებითი სავიზო (ქვეკლასით 309) და პარტნიორი მუდმივი ვიზა (ქვეკლასით 100) . მაშინ ზღვის subtleties, მათგან ზოგიერთი სხვა დროს.

ასე რომ, საკმაოდ "prosherstit" ოფიციალურ საიტზე ავსტრალიის საემიგრაციო და ზისფორუმებში, რამდენიმე ხნის შემდეგ თქვენ, ალბათ, გადაწყვიტოს, გზა იმოქმედოს. არ არის გამორიცხული,, თქვენ უნდა დადგინდეს თქვენი შანსი (ვხედავ. ჩემი სხვა სტატია).

კიდევ ერთი წვერი. თუ თქვენ გაქვთ საკმარისი თანხები, ფრენა ავსტრალია ტურისტებს რამდენიმე კვირის განმავლობაში. შეხვდება მეგობრებს ფორუმი, ვინ არის აქ, შევხედოთ ყველა მეორე მხარეს. ალბათ, ვინმე მოგთხოვთ "... და რატომაა ეს ყველაფერი?"ეს იდეა, როგორ საცხოვრებლად ავსტრალიაში დაითხოვოს, როგორც სასაცილოა ოცნება.

წყარო: ძახილის

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!