როგორ მივიღოთ ფილიპინების მოქალაქეობის

philippines photo

კურორტები, მდებარეობს სამხრეთ-აღმოსავლეთ აზიის, დატოვებს შთაბეჭდილებას მოდის აქ შვებულებაში, აღსანიშნავია, ფილიპინების ქალაქ სანაპიროზე, სტუმართმოყვარე მასპინძლებს, მზად სტუმრებს ყოფნის სრული. ნუ შემდეგ, რადგან დრო და ზრდის რაოდენობის შეკითხვებს თემაზე: "როგორ მივიღოთ მოქალაქეობის ფილიპინების".

პასუხი მარტივია: თქვენ უნდა გაეცნოს სამართლებრივ ჩარჩოებში აზიის სახელმწიფო, აირჩიეთ ერთ-ერთი მექანიზმია, სავარაუდოდ,, იგი ნატურალიზაციის. და წასვლა ზეციური ადგილი საცხოვრებლად. ამ სტატიაში მოდი, პირველი, კონსტიტუციის რესპუბლიკის ფილიპინები, სხვა ნორმატიული აქტების, მმართველი მიღებიდან ფილიპინების მოქალაქეობის, აღდგენა, დაკარგვა.

როგორ შემიძლია ფილიპინების მოქალაქეობის?

ძირითადი კანონი რესპუბლიკის მომენტში კონსტიტუცია, ოქტომბერში მიღებულ 1968 წელი, რატიფიცირებული თებერვალში მომავალ წელს. მომენტიდან რატიფიცირება ჩაითვალოს, ბევრი საბუთები, როგორც "კონსტიტუციის 1987 წელს ". დაკავშირებული მოქალაქეობის განხილულია თავი IV კონსტიტუციის. სტატია 1 განსაზღვრავს პირთა კატეგორიები, რომლებიც მოქალაქეებს ფილიპინების რესპუბლიკის.

გასაგები მიზეზების გამო, რომელიც ჩამოთვლილია შემდეგი პირები: პირი, რომლებიც თვითონ და მათი მშობლები იყვნენ სახელმწიფო; ბავშვები, შეეძინა 17 იანვარი 1973 წელი ფილიპინური დედები, იმ პირობით,, ვაცხადებთ, რომ ეს მომავალი ასაკის; ყველა უცხოელთა, მოქალაქეობა კანონი (პუნქტის შესაბამისად, 4 სტატიები 1). ბოლო წერტილი ექვემდებარება პირობები და მოთხოვნები იძლევა იმედს, რომ ყველა თანამედროვე ემიგრანტების შეიძინოს ასე ნანატრი პასპორტი.

მეთოდები მოქალაქეობის

მისი თქმით, კონსტიტუციის 1987 წელი თარიღი, შემდეგ გზები მოქალაქეობის: თავდაპირველად; ნატურალიზაციის პროცესი.

ამ მხრივ, ფილიპინები განსხვავდება პრაქტიკა ბევრ ქვეყანაში, მოქალაქეობის მინიჭების დაბადებით საქართველოს ტერიტორიაზე. უფრო მეტიც, რომ ბავშვი იყო ამ სახელმწიფოს, მისი მშობლები უნდა ჰქონდეს ფილიპინების მოქალაქეობის. პასპორტების სამხრეთ აზიის ქვეყნების ნატურალიზაციის გზით უნდა შეესაბამებოდეს რიგი პირობები: მუდმივი საცხოვრებელი ფილიპინები 10 წლის ან მეტი; აქციის საარსებო; ხელმისაწვდომობა მუდმივი საცხოვრებელი; ენის ცოდნა კომუნიკაციის; ცოდნა ისტორიის და კულტურული ტრადიციები, საბაჟო; შესაბამისად, ქვეყნის კონსტიტუცია, პატივი კანონმდებლობით.

როგორც ჩანს, ამ სიაში,, მოთხოვნები შესაძლებელი, ისინი არ არიან ყველაზე მკაცრი მსოფლიოში, მაგრამ არა softest, სახელმწიფო ცდილობს თავი დაიცვას შეჭრა ემიგრანტების მესამე მსოფლიოს ქვეყნებში, როგორც შიში გაუარესების ეკონომიკური და პოლიტიკური ვითარება. ადგილობრივი ადვოკატები აცხადებენ,, რომ პირობების წარუმატებლობის იშვიათია, ე.წ. კვოტების სხვადასხვა ეროვნების - to 50 წელიწადში. ამიტომ, იმ შემთხვევაში, თუ უცხოელი იშვიათად შეექმნა მოქალაქეობა, მისი შანსები იზრდება. ეს კეთდება, რომ არ არსებობს მიკერძოება ერთი მიმართულებით, შენარჩუნდეს შედარებით მრავალეროვანი სახელმწიფოს.

მარტივი გზა უნდა ნატურალიზებული ამ ქვეყანაში არის ქორწინება, ხშირად ურჩევნია ეს მეთოდი უხუცესები გადადგა, არჩევის ახალგაზრდა, საკმაოდ Filipinas. მოქალაქეობის მეუღლე მიიღებს არა მხოლოდ, მაგრამ მხოლოდ ხუთი წლის შემდეგ. ხალხი დასავლეთ ევროპასა და ამერიკის შეერთებულ შტატებში ეს გზა არის საუკეთესო, რადგან მათი საპენსიო გაძლევთ ავაშენოთ სახლი, მიწის ყიდვა და ცხოვრობენ საკმაოდ კომფორტულად. ქალები, სურვილს ცოლად Filipino, კიდევ გულისთვის მოქალაქეობის, გაცილებით ნაკლებია.

ფილიპინების კანონით განისაზღვრა, და სხვა გზები მოქალაქეობა, ისინი ცნობილია, გამოიყენება მსოფლიოში. პირველი მეთოდი გულისხმობს, რომ პირმა აღიარა ცოდნა ამა თუ იმ ფილიალი ხელოვნების, მეცნიერება, კულტურა, ეკონომიკა, და ეს არის დაინტერესებული სახელმწიფო. მეორე გზა - ბიზნეს საინვესტიციო, სურვილი ინვესტირებას (ბევრი) ფილიპინების ეკონომიკა.

დაკარგვა ფილიპინების მოქალაქეობის

როგორც პრაქტიკა ბევრ ქვეყანაში მსოფლიოში, მოქალაქეობის შესახებ კანონის ფილიპინებში არსებობს დებულებები, დაკავშირებით დაკარგვა მოქალაქეობა. არსებობს ორი გზა განშორების ფილიპინების პასპორტი: ნებაყოფლობითი; უნებლიე.

მისი თქმით, პირველი პუნქტის, მოქალაქე სახელმწიფო წერილობით ამახვილებს უარი ფილიპინების მოქალაქეობის, ის უზრუნველყოფს დოკუმენტები, დამადასტურებელი მიღების ახალი მოქალაქეობა, იგი გთავაზობთ პასპორტი. ეს შეიძლება გაკეთდეს საზღვარგარეთ, საკონტაკტო საკონსულო ან საელჩო. ზოგადად, იძულებითი დაკარგვა ფილიპინების მოქალაქეობის ასევე ასოცირდება მოპოვების სამოქალაქო პასპორტებს ახალი საცხოვრებელი ქვეყნის.

წყარო: votpusk.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!