როგორ მიიღოთ საფრანგეთის მოქალაქეა

france photo

Fairytale France ამახვილებს მისი არქიტექტურული და მხატვრული შედევრები, ყველაზე მოდური რამ და ალკოჰოლური სასმელების. ბევრი მიიჩნევს,, რომ ამ ქვეყანაში საუკეთესო შესაძლებლობებს თვითრეალიზაციის და მიღწევა მაღალი მიზნებისა, არამედ იმიტომ, რომ ყველა ერი მსოფლიოში opting ამისთვის მუდმივი საცხოვრებელი ადგილი იყო მისი. გარკვეული დროის შემდეგ, მოსახლეობას ესმის,, თქვენ უნდა გადავიდეს, შესაბამისად, ჩნდება კითხვა, თუ როგორ უნდა საფრანგეთის მოქალაქეობაზე.

ძირითადად, ეს საკითხი შეიძლება სთხოვა და ყველა სხვა მცხოვრებთა პლანეტა, მას შემდეგ, რაც ხდება სრული მოქალაქე საფრანგეთის რესპუბლიკის და ყველას შეუძლია, რომელსაც გარკვეული ბაზა. ამ სტატიაში საკითხი მოქალაქეობის განათდება, აღწერს მეთოდები და პირობები.

როგორ სწრაფად საფრანგეთის მოქალაქეობაზე?

მან დაიწყო შესწავლა საფრანგეთის კანონმდებლობის თვალსაზრისით, რომელიც ეხება მოქალაქეობის, პირი იწყება იმის გაგება,, რომ ყველა არ მხოლოდ. არსებობს პირობები, რომლის თანახმად, არ არსებობს პრობლემა, სხვა პირობებში, პროცესი ძალიან რთული და მატერიალური, და მორალურად. ყველაზე პოპულარული საფრანგეთში მომენტში შემდეგი გზები იძენს სტატუსის მოქალაქე: დაბადების; დაწესებულების ოჯახის კავშირები; ნატურალიზაციის; და ბოლოს, ცოლად საფრანგეთის მოქალაქე (სურვილისამებრ ეს შეიძლება იყოს ფრანგი); ქვეყანაში ბიზნესის.

ვაძლევთ დაბადების საფრანგეთში არ აძლევს უფლებას იყოს ამ ქვეყნის მოქალაქე. სხვა პირობები უნდა შეხვდნენ, მაგალითად, ერთ-ერთი მშობლის აქვს მოქალაქეობა, დადგენილი და დადასტურებული ნათესაობის. ამ უკანასკნელ შემთხვევაში, ბავშვი შეიძლება დაიბადა და მის ფარგლებს გარეთ, მაგრამ, მას შემდეგ, რაც ასაკში თერთმეტი, მან უნდა ვიცხოვროთ ქვეყანაში 5 წლის, მაშინ შეუძლია მოქალაქეობის გამარტივებული სქემა. იგივე ეხება მიღებული ბავშვები, ისინი ავტომატურად შეიძინოს უფლებები მოქალაქე, ექვემდებარება ხელმისაწვდომობა ასეთი უფლებების adopters.

ნატურალიზაცია - ყველაზე დახვეწილი გზა

ნატურალიზაციის პროცესი, რომ არის, მოქალაქეობა ინტეგრაციის ფრანგული საზოგადოების, ბევრი ადამიანი არის ერთადერთი. მიუხედავად იმისა, რომ თავისთავად ეს საკმაოდ რთულია, ეს გულისხმობს მთელი რიგი პირობები, ხალხი გადაწყვეტს, რომ ეს, რადგან მათ ესმით,, რომ, ხდება იმ ქვეყნის მოქალაქე,, ისინი მიიღებენ ბევრი უპირატესობები. მათ შორის აუცილებელ შემდეგი:

  • ხუთი წლის ვადით საცხოვრებელი საფრანგეთში (გამოსაცდელი ვადა);
  • მუდმივი სამუშაო, სტაბილური შემოსავალი;
  • სრულად გადახდის გადასახადები;
  • ცოდნა ფრანგული;
  • კარგი ინტეგრაციის სოციალურ ცხოვრებაში, ცოდნის ეკონომიკის, ისტორია, კულტურა.

ქვეყანაში მცხოვრები ხუთი წლის განმავლობაში - ეს არ არის ყველაზე საშინელი განსაცდელი კაცი,, არსებობს სახელმწიფოს მსოფლიოში, რომელიც დააკისროს უფრო მკაცრი მოთხოვნების პოტენციური განმცხადებლები მოქალაქეობის. საფრანგეთში, პირიქით, ეს შესაძლებელია, რათა შეამციროს ხუთი წლის განმავლობაში, სიმართლე, საფუძველი უნდა იყოს ძალიან სერიოზული - მომსახურება შეიარაღებული ძალების, უსაფრთხოების სააგენტოები, სპორტული ჩანაწერები.

ბევრად უფრო რთული მდგომარეობაში კარგი ცოდნა სახელმწიფო ენის, საკანონმდებლო ცვლილებები, ქვეყნის ამ ნაწილში უკვე გააკეთა 2012 წელი, არსებობს მომენტში. პირველი მოთხოვნა - პრეზენტაცია დიპლომები, დამადასტურებელი კურსი ინსტიტუტში, სხვა დაწესებულებაში. ამავე დროს ნახოთ არ მხოლოდ შევხედოთ ჩანაწერი დასწრების ფრანგულ ენაზე, არამედ ყურადღება უნდა მიაქციოს ნიშნის.

იმ შემთხვევაში, თუ ადამიანი უნივერსიტეტში უნდა ვისწავლოთ უცხო ენის, მან უნდა გაიაროს სპეციალური ენის კურსები, წარმოდგენილი ცნობის დოკუმენტები, რომელიც უნდა შეესაბამებოდეს საერთაშორისო სტანდარტებს. დაასრულა ენის ცოდნის შემოწმებას ინტერვიუ, რომელიც გამართავს ექსპერტი, საბუთების მიღების მიმოხილვა.

მოქალაქეობა, როგორც ქორწინების საჩუქარი

სამწუხაროდ, ცვლილება საფრანგეთის კანონი 2006 წელი მოქალაქეობა, უბრალოდ დადებული ქორწინების, არ გამოუვათ. არსებობს მთელი რიგი პირობები, პირველი, რაც პირთა თანდასწრებით, მეორე ნახევარში ოჯახის. მეორე პირობა - უნდა ვიცხოვროთ ერთად მინიმუმ ოთხი წლის განმავლობაში, და თუ მეუღლეები თავისი დროის გარეთ საფრანგეთი, პერიოდში ზრდა ერთი წლის.

კიდევ ერთი აუცილებელი პირობა ხდება საფრანგეთის ეროვნული შეთანხმება მოქალაქეობის მეორე მეუღლე. და ეს უნდა ახსოვდეს,, რომ არ ყოფილა გაუქმდა ამოწმებს სახელმწიფო ენის, ცოდნა ისტორიაში, ტრადიციები, პოლიტიკისა და კულტურის სახელმწიფო. გარდა ამისა, ქორწინების France არის ძირითადი, პროცედურების პასუხისმგებლობა, რომელიც მოითხოვს არანაკლებ ძალისხმევას, დოკუმენტები და სახსრების, ვიდრე მოქალაქეობა.

წყარო: votpusk.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!