როგორ მოიპოვოს პანამის მოქალაქეობა

panama photo

საკითხი მოპოვების სხვა ქვეყნის მოქალაქეობა ითვლება ერთ ერთი ყველაზე რთული პრაქტიკა კანონით, მას შემდეგ, რაც ნებისმიერი სახელმწიფო ცდილობს შეინარჩუნოს ეთნიკური, რელიგიური და კულტურული მთლიანობის. Immigrants, ყველაზე, შესახებ ისეთ მაღალ არ ვფიქრობ, ისინი ეძებენ უკეთესი ცხოვრება. აქედან გამომდინარე, საკითხი მათთვის ბუნებრივი, როგორ უნდა მიიღონ პანამის მოქალაქეობა, მაშინაც კი, თუ ისინი ცხოვრობენ საპირისპირო კუთხეში პლანეტაზე.

შორის უპირატესობა აქვს, რომ პასპორტი ეს ცენტრალური ამერიკის სახელმწიფო - შესაძლებლობა უვიზო მიმოსვლის, ბიზნესის კეთების, უსაფრთხო გარემოს, სტაბილური ეკონომიკური მდგომარეობა. განვიხილოთ სხვადასხვა ვარიანტები მოქალაქეობის პანამის, გამარტივებული სქემა და პროგრამის, შესაბამისად, რომელშიც ისინი მოქმედებენ.

როგორ შემიძლია პანამის მოქალაქეობა?

In პანამის რესპუბლიკის მოქმედებს დაწესებულების ორმაგი მოქალაქეობის, იმ მომენტში მიიპყრო ბევრი უცხოელი - უნარი შენახვა საკუთარი პასპორტის და მოპოვების პანამის ქაღალდი. მაგრამ არსებობს caveat, panamskyy პასპორტი, გაიცემა უცხო ქვეყნის მოქალაქე, მას აქვს გარკვეული შეზღუდვები, რომ არის სრული საზოგადოების წევრი არ შეიძლება იყოს უცხოელი. ბევრი კმაყოფილი და ამ სახელმწიფოს საქმეებში.

პროცესი მოპოვების პანამის მოქალაქეობა არის ხანგრძლივი, იგი იწყება ვიზის, გასცეს დროებითი ან მუდმივი ბინადრობის ქვეყანაში. ვიზები სხვადასხვა, გაითვალისწინოს კონკრეტული თვისებები, მაგალითად, ინვესტორი სავიზო, ცხოვრობს ინტერესი თანხები, ინვესტიცია პანამის ეკონომიკა. არსებობს პენსიონერები ვიზები, საშუალებას აძლევს ხალხს ვცხოვრობთ ქვეყანაში ასაკში, დღემდე გარკვეული თანხა ანგარიშზე. მას შემდეგ, რაც ვიზის სტატუსს, მუდმივი რეზიდენტი, შეგიძლიათ ვიფიქროთ შემდეგი ნაბიჯი - მიღების პანამის მოქალაქეობა.

ამ სახელმწიფოს, იგივე სამართლებრივი მექანიზმები, როგორც სხვა ქვეყნებში, მუშაობა ავტომატურად მოქალაქეობის მიღება (ბავშვები, დაიბადა მეუღლეებთან - პანამის მოქალაქე), სხვადასხვა ნატურალიზაციის პროგრამები. ასევე წამოაყენა რიგი საფუძველი, აუცილებელია აღსრულების დოკუმენტების პანამის პასპორტი: საცხოვრებელი კვალიფიკაცია (პანამის, რომელიც შედგება არანაკლებ ხუთი წლის განმავლობაში); თანდასწრებით საემიგრაციო სტატუსი (მუდმივი რეზიდენტი).

პერიოდი საცხოვრებელი პანამის უნდა იყოს მინიმუმ ხუთი წლის განმავლობაში, მაგრამ countdown იწყება შემდეგ ვიზის მუდმივი ბინადრობის. პერიოდი შეიძლება შემცირდა (სამ წლამდე) გარკვეული კატეგორიის უცხოელების, პირველი, მათთვის,, ვინ არის მეუღლე პანამის მოქალაქე.

საინტერესოა, პანამის რესპუბლიკის, რომ მთავრობა ზრუნავს, რომ ახალი მოქალაქემ არ ფიზიკურად და გონებრივად ჯანმრთელი. ერთ-ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი პირობა პოტენციურ კონკურენტს პანამის მოქალაქეობა - გავლის რიგი სამედიცინო პროცედურები, ჩამოთვლილი: აივ ტესტირება; რენტგენის legkïx; ზოგადი სამედიცინო შემოწმება, დამადასტურებელი არარსებობის გონებრივი ან ფიზიკური ავადმყოფობის, ინფექციების.

ბუნებრივია,, რომ სიაში საჭირო დოკუმენტები პასპორტები, ქორწინების მოწმობა, დაბადების (არასრულწლოვანი შვილი), ფოტო. მნიშვნელოვანი დოკუმენტი არის მუშაობის განმცხადებლის უარის თქმის ყოფილი საცხოვრებელი ქვეყნის. ეს არის მხოლოდ მნიშვნელოვანია, რომ მასპინძელი ქვეყნის, როგორც გლობალური პრაქტიკა გვიჩვენებს, რომ ცალკეული სახელმწიფოები კვლავ განიხილება, როგორც ასეთი პირების მიერ მათი მოქალაქეები, სხვა, პირიქით, ავტომატურად მოკლებული საქართველოს მოქალაქეობა.

მნიშვნელოვანი როლი ითამაშა ფინანსური კომპონენტი განმცხადებელს, როდესაც დოკუმენტების წარდგენის პაკეტი მოიცავს ნებისმიერი მითითება სამუშაო ადგილი, ან ბანკიდან. შემდეგი პირობა ნატურალიზაციის არის ასევე საკმაოდ გავრცელებულია მსოფლიოში - ენის ცოდნის ტესტი (მთავრობის პანამა Spanish), ისტორია, ეთნოგრაფია, კულტურა. ასევე საარჩევნო ტრიბუნალის (სახის შერჩევის კომიტეტის) შეგიძლიათ შეამოწმოთ ცოდნა მომავალში მოქალაქის ძირითადი კანონები ქვეყანაში, კერძოდ,, კონსტიტუცია, მოქალაქეობა კანონი.

ქმედებები შემდეგ წერილების მიღება ნატურალიზაციის

გადაწყვეტილება გასცეს მოქალაქის პასპორტი საქართველოს რესპუბლიკის, პანამის უნდა იყოს წერილობითი ფორმით, შედეგად გზავნილი საზოგადოებას არის ახალი მოქალაქე. ეს რჩება, რათა საკმაოდ ცოტა ქმედება, პირველ რიგში, პირადად დეპარტამენტის მიერ საიმიგრაციო და გააშუქა წერილი, მიღების ფული ხარჯზე დეპარტამენტის. მეორე, არაადამიანური ფიცი თანდასწრებით პროვინციის გუბერნატორმა, გარდა ამისა შესაბამისი რეაგირება პროცედურა. საარჩევნო ტრიბუნალის მიიღოს ახალი ბარათი (cédula), ხელმოწერის მდე, როგორც მოქალაქეს პანამის რესპუბლიკის. ამ ეტაპზე ასევე თან ახლავს საფასური, მაგრამ ეს გაძლევთ საშუალებას, რომ იგრძნონ სრულ საზოგადოების წევრს, და კიდევ მონაწილეობის პანამის არჩევნები.

წყარო: votpusk.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!