როგორ მოიპოვოს Vietnamese მოქალაქეობა

vietnam photo

მთავარი სამართლებრივი აქტის, დღეს მოქმედი, - კანონი მოქალაქეობის ვიეტნამის სოციალისტური რესპუბლიკა, წლის ივლისში 1988 წელი. ცნობილი, რომ არის ახალი სამართლებრივი დოკუმენტი მოქალაქეობის შესახებ, მაგრამ, იმიტომ, რომ ისინი არ შესულა ძალაში, ჩვენ ვსაუბრობთ მათ ამ სტატიაში არ წავა.

როგორ შემიძლია Vietnamese მოქალაქეობა?

დღეისათვის Vietnamese კანონის გთავაზობთ რამდენიმე გზა შესვლის მოქალაქეობა, ზოგიერთი მათგანი ეკუთვნის ავტომატური, სხვა აუცილებელი საფუძველი. არსებობს რამდენიმე პრინციპები, ეყრდნობოდა კანონმდებლობით (მაგრამ თითოეული მათგანი არსებობს გამონაკლისები და შენიშვნები): მოქალაქეობა დაბადების (პირობებში); მოქალაქეობის წარმოშობის; მოქალაქეობის ნატურალიზაციით.

პირველი პუნქტი, თავის მხრივ,, ეს შეიძლება დაიყოს ორ ვარიანტს მოქალაქეობის Vietnam - ავტომატური ან ავტომატური. ავტომატურად ადგილზეა, მათ შორის ბავშვების Vietnamese მოქალაქე, დაიბადა ქვეყანაში, მაგრამ მშობლები უცნობია (foundlings). ეს კატეგორია შეიცავს აგრეთვე ბავშვები, დაიბადნენ მათი მშობლები, მოქალაქეობის არმქონე დროს დაბადებიდან მემკვიდრე, მაგრამ ქვეყანაში მცხოვრები. სხვა შემთხვევაში, ახალშობილ მხედველობაში Vietnamese მოქალაქეობა, რომელიც ხელმისაწვდომია ორივე მშობლის ან ერთი წყვილი.

მოქალაქეობის წარმოშობის უზრუნველყოფს ავტომატური მიღება დოკუმენტების ვიეტნამის თანდასწრებით ორივე მშობლის ახალშობილი, მოქალაქე სოციალისტური რესპუბლიკის. ამ შემთხვევაში, ბავშვი შეიძლება დაიბადა მსოფლიოს ნებისმიერ წერტილში. იმ შემთხვევაში, თუ წყვილი ერთ-ერთი მშობელი მოქალაქე Vietnam, და მეორე - უცხოელი, დადგინდა, უნდა იყოს ადგილი, მშობიარობის. ის იქნება Vietnamese მოქალაქე, თუ ეს იქნება დაიბადა ქვეყნის შიგნით.

ნატურალიზაცია - გზა ყველა

vietnamese ეროვნების, პრინციპში, ხელმისაწვდომი მოქალაქეს ნებისმიერი სახელმწიფო პლანეტაზე. მნიშვნელოვანია, რომ შეასრულოს გარკვეული პირობები და იგზავნება ახალი პასპორტი. ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი პირობები - უარის თქმის ქვეყნის მოქალაქეობის, სადაც ადრე ცხოვრობდა პოტენციური კანდიდატი მოქალაქეებს ვიეტნამი. შემდეგი პირობებით შესვლის მოქალაქეობის ვიეტნამში ანალოგიურია, რომელიც გვხვდება კანონმდებლობის ბევრ ქვეყანაში: სრულწლოვანებამდე; რეზიდენტურის ქვეყანაში, არის მინიმუმ ხუთი წლის განმავლობაში; ცოდნა ვიეტნამური ენის.

უმრავლესობა მიღწეულ ვიეტნამის სოციალისტური რესპუბლიკა ასაკში 18 წლის. პერიოდი მუდმივი საცხოვრებელი ბევრად უფრო პატარა, ვიდრე დააყენებს სხვა ქვეყნების, ყველაზე რთული ევროპული ემიგრანტების ვისწავლოთ Vietnamese ენის, განსაკუთრებით რთული ფონეტიკა. ბუნებრივია,, რომ წინ უძღვის ნატურალიზაციის პროცესი სამ ეტაპად - ვიზა, რეგისტრაციის დროებით და მუდმივ საცხოვრებელ საცხოვრებელ ქვეყანაში. შესაბამისად,, ნატურალიზაციის ფინალურ ეტაპზე, შედეგად პირი მიიღებს Vietnamese პასპორტი, და ეს უფლება, და ვალდებულებები.

გამოცდილი ემიგრანტების, ეს უკვე გაიარა ეს გზა საბოლოო წერტილი - პასპორტი, საუბრობენ, რომ საბჭოთა ეპოქაში მათ პატივი და ვაფასებთ ვიეტნამში. აქედან გამომდინარე, პოტენციურ კონკურენტს ვიეტნამური მოქალაქეობა მოითხოვს ვისწავლოთ ქვეყნის ისტორიაში, ყურადღებით შეესაბამება კანონს, რეგულარული ვიზიტები მიგრაციის სამსახურის.

ცოტა მეტი მარტივი გზა მოქალაქეობის მიღების ნატურალიზაციის ქორწინების, ეს არ არის ავტომატურად ენიჭება, ქმარი, ემიგრანტი უნდა განაცხადოს მათი სურვილი უფლებების მოქალაქე Vietnam. გზა ადვილი, რადგან ქმარი-Vietnamese ეხმარება ათვისება უფრო, შეუერთდეს ვიეტნამური კულტურა.

რაც შეეხება ბავშვებს ემიგრანტი, ეს ყველაფერი დამოკიდებულია მათი ასაკი, ვიეტნამური კანონები 15 წლის განმავლობაში, ყველა ბავშვთა მშობლები გადაწყვეტენ, მაშინ არ არის პერიოდი (18-იან წლებში), როდესაც ბავშვთა უფლება, თავად გადაწყვიტოს მოქალაქეობის, რომელშიც აღნიშნულია, რომ წერილობით.

და კიდევ ერთი მნიშვნელოვანი - საქართველოს მოქალაქეობის დაკარგვის, რომელიც შეიძლება იყოს ნებაყოფლობითი ან იძულებითი. ამ შემთხვევაში, არსებობს პირთა კატეგორიები, რომელიც შეიძლება არ მისცეს მოქალაქეობა, მაშინაც კი, თუ ნამდვილად გსურთ ამ. მათ შორის კატეგორიები - სამხედრო, საგადასახადო defaulters და მოვალეთა, მოქალაქე, მიმდინარეობს გამოძიება ან სასამართლო. მათთვის, უარის თქმის შემთხვევაში, მოქალაქეობის გადაიდო ვალდებულებების შესრულების.

წყარო: votpusk.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!