როგორ მიდის ცხოვრობს ავსტრალიაში, გზები, რათა გადავიდეს

australia photo

ავსტრალია - რეალური ოცნება გამოცდილი ადამიანი პლანეტაზე. იდეალური კლიმატი ადამიანის სხეულის, ლამაზი ბუნება, საოცარი სისუფთავის და ეკოლოგია, ტოლერანტული დამოკიდებულება ყველა რასისა და ეროვნების, აბსოლუტური რელიგიის თავისუფლების, დემოკრატია და თავისუფლება მდე ადგილობრივ დონეზე, სტაბილურობა და მაღალი ცხოვრების ხარისხის, ხარისხი და მედიცინის სიტყვებზე მსოფლიოში განათლების. ეს უდაო უპირატესობა, რათა ავსტრალია შესაძენად გადასვლის მუდმივი ბინადრობის.

ავსტრალია იღებს ღია იარაღის ახალგაზრდა, მოტივირებული ადამიანების აქტიური ცხოვრების წესი, ერთად პროფესიული მომზადების და დიდი სურვილი არა მხოლოდ ცხოვრება, და მუშაობს ავსტრალია, ხელს შეუწყობს ეკონომიკურ განვითარებას მათი ცოდნისა და უნარების. და მივესალმები ბიზნესმენები, სურს და შეუძლია ნამდვილად შექმნას საკუთარი ბიზნესი ავსტრალიაში, მართვის არსებული ბიზნეს ან ინვესტირებას განვითარების ეროვნული ეკონომიკის. ავსტრალია შეუმჩნევლად იზიდავს პერსპექტიული სასიძოებს და brides უნდა დაუბრუნდება მათი halves, ისევე როგორც ვაძლევთ მშობლებს შანსი გამოიყენოს მისი ოჯახის კავშირები და წასვლა ცხოვრობენ ბავშვები, ჩვენ ვცხოვრობთ ავსტრალია და რომ თავის მოქალაქეებს.

მეთოდები მოძრავი ავსტრალიაში

წავიდა საცხოვრებლად ავსტრალიაში შეიძლება სხვადასხვაგვარად, რომელიც საშუალებას მისცემს ფართო სპექტრი კანდიდატებს შეასრულოს თავისი ოცნება და წავიდეთ ამ ქვეყანაში ცხოვრება.

  1. სულ პროფესიული საემიგრაციო. ამ კატეგორიაში მოხვდება ხალხს 44 წლის, სპეციალიზებული საშუალო ან უმაღლესი განათლება, საკმარისი გამოცდილება პროფესია, ველნესი, ინგლისური ენის ცოდნის, გარეშე რწმენას. რომელმაც მიაღწია გამსვლელი ქულა, თქვენი შანსები გაიზარდა საემიგრაციო.
  2. რეგიონული Professional საემიგრაციო. ალტერნატიული მათთვის, ვინც არ მიიღებს გავლის grade. თუ თქვენ ფლობდეს კვალიფიკაცია, მოთხოვნა კონკრეტული სახელმწიფო, შეგიძლიათ იმედი მხარდაჭერით სახელმწიფოს სახით სპონსორობით. ერთადერთი მნიშვნელოვანი შეზღუდვა მიღების ვიზა ამ პროგრამის, - სავალდებულო საცხოვრებელი პროვინციაში.
  3. ბიზნეს საემიგრაციო. საქმიანი ადამიანები, მსურველი გახსნას ბიზნეს ავსტრალიაში, იმ პირობით, 2 სახის ვიზები: დროებითი და მუდმივი. ხშირ შემთხვევაში, შეუძლებელია მიიღოს მუდმივი ვიზა, არ მიღების წინაშე ამ დროებითი სავიზო, ქვეშ სავალდებულო საცხოვრებელი და განვითარების მისი ქვეყანაში ბიზნესის. არსებობს პირდაპირი და მუდმივი რეზიდენტი სავიზო, მაგრამ ეს გაიცემა გამონაკლის შემთხვევებში და მხოლოდ საქმიანი ადამიანებისათვის აღიარებული ფართომასშტაბიანი.
  4. მშობელი საემიგრაციო. ბავშვებისათვის, ცხოვრობს ავსტრალიაში და სრული ამ ქვეყნის მოქალაქეები, შეიძლება ემიგრაციაში მათი მშობლები, რომელიც არ იქნება შეთავაზებული ნებისმიერი პროფესიული ან ენის მოთხოვნებს, გარდა ოჯახური კავშირები.
  5. შვილობილი საემიგრაციო. გათხოვებას ავსტრალიის პარტნიორი. ორწლიანი დროებითი სავიზო გასვლის შემდეგ მოქმედების ვადა ავტომატურად შეიცვალოს მუდმივი რეზიდენტი სავიზო. მნიშვნელოვანი პირობაა ამ ტიპის საიმიგრაციო - პირადი გაცნობა ავსტრალიის პატარძალი და groom.
  6. ჰუმანიტარული პროგრამა. ლტოლვილთა სავიზო დაუყოვნებლივ აძლევს მფლობელს უფლება მუდმივი რეზიდენტი ავსტრალია, სრული და დაუყოვნებელი უმუშევრობის შეღავათები, ისევე, როგორც სარგებელი ზარის ნათესავები ავსტრალიაში. თავშესაფრის განაცხადების ჩაითვლება მხოლოდ იმ შემთხვევაში თუ, თუ საცხოვრებელ ქვეყანაში პირი ექვემდებარება ეროვნული და პოლიტიკური დევნა და შევიწროება.

თუ თქვენ მზად ხართ, რომ შეიცვალოს კონტინენტზე და კლიმატის, მუშაობა და მეგობრები, სულის ძებნას, თუ ოცნება საყოფაცხოვრებო და საზოგადოებრივი კომფორტს თავი და მათი შვილები, - ავსტრალიაში არის ღირსეული ადგილი მზის ქვეშ, სადაც შეგიძლიათ არა მხოლოდ მუშაობა, ცხოვრება, არამედ ღრმად, ყველა ბოჭკოვანი მისი სული ისარგებლოს ცხოვრება!

წყარო: e-migration.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!