როგორ წავიდეთ ცხოვრობს იტალიაში მუდმივი ბინადრობის, ყველა გზა

italy photo

იტალია - განვითარებული სახელმწიფო, რომელსაც აქვს ძლიერი და სუსტი მხარეები. ქვეყნის ცხოვრების ივსება არა მხოლოდ fun, სერიოზული მუშაობა და ყურადღება ბევრი რამ არის ეს განსხვავებული იტალიელები. ცხოვრება ივსება უნიკალური სპეციფიკა, უნდა გვესმოდეს, რომ იგი იღებს წლის ცხოვრების. მიყვარს ლამაზი იტალიელები სისხლი. გასაკვირი არ არის, იტალია არის ქვეყანა unmatched მოდის, მშვენიერი ავეჯი, მანქანა ერთად მაღალი დონის დიზაინი და ა.შ..

ცხოვრობს და მუშაობს იტალია, ახალი კანონის მიხედვით, ეს ნებადართულია ფართო სპექტრი ემიგრანტი. შესვლის ახალგაზრდა და განათლებული ხალხი მიესალმება, თუ, თუ მათ შეუძლიათ იმუშაონ ეფექტურად, გადაიხადონ გადასახადები და შეუწყობს ხელს, დემოგრაფიული მდგომარეობის. გარკვეულ შემთხვევებში ჩართული და არაკვალიფიციური მუშახელის, განსაკუთრებით წარმომადგენლები პროფესიის ფიზიკური შრომის. უცხოელთა, ვინც არ მიიღო ბინადრობის ნებართვა ქვეყანაში, ამავე დროს, მიიღოს უფლება გადაადგილება შენგენის ქვეყნებში, მათ მუშაობას.

ძირითადი მოთხოვნები, რომ ვრცელდება მსურველებს დატოვოს ცხოვრობს იტალიაში, არიან:

  • დიპლომი ჩასატარებლად გარკვეული საქმიანობის, აუცილებლად დაკანონდა;
  • არსებობს პრობლემები სახლში კანონის;
  • ბიზნესი, ვინც აპირებს დაიწყოს ბიზნესი, საჭირო არის ხელმისაწვდომობა სამუშაო გამოცდილება მიიღოს ლიცენზია, საწყისი კაპიტალი, რომელიც დამოკიდებულია ტიპის საქმიანობა - დან 3.000 to 25.000 ევრო;
  • სახსრების, თქვენ უნდა დარჩეს იტალიაში.

პროცედურა საქმე საიმიგრაციო ხელისუფლებას თხოვნით გრძელდება 4-6 თვე და მოიცავს დოკუმენტების, ნებართვის ქვეყანაში შესვლის, მუშაობის ნებართვა, მოპოვების გრძელვადიან ვიზებს და პირდაპირი ჩანაწერი იტალიაში.

შეღავათები და უპირატესობები გადასვლის იტალია

დამატებითი ფაქტორები, რომელიც ხელს შეუწყობს სურვილი წასვლა ცხოვრობს იტალიაში, შეიძლება:

  • ორმაგი მოქალაქეობა არ არის აკრძალული საქართველოს კანონმდებლობით იტალია;
  • არსებობს ტესტი ცოდნის იტალიური ენის;
  • უბაჟო იმპორტირება პირადი ქონება;
  • რეზოლუცია დადასტურების საგანმანათლებლო და პროფესიული დონის, შეძენილი, მაგ, რუსეთში;
  • არანაირი შეზღუდვა არ არსებობს არჩევანი საცხოვრებელი ემიგრანტების;
  • უზრუნველყოფს მნიშვნელოვანი შეღავათები ემიგრანტების შეძენა საბინაო;
  • არ არის საჭირო ვიზის გავიაროთ ინტერვიუ იტალიის საკონსულო.

იტალიური მოქალაქეობა ასევე შეიძლება იმ პირობით ექვსი თვის განმავლობაში, როგორც ქორწინების კონტრაქტი იტალიის მოქალაქე, მაგრამ ამ შემთხვევაში, თუ მეუღლეს ცხოვრობდა, რომ სახელმწიფო. თუ მეუღლეები ქორწინების შემდეგ, არ ვცხოვრობთ ქვეყანაში,, დასჭირდება სამი წლის განმავლობაში. იმ შემთხვევაში, თუ, inauthenticity როდესაც ფაქტები შეიქმნა მოპოვების შემდეგ იტალიის მოქალაქეობა დოკუმენტები, ან დაკავებული ზოგიერთი მნიშვნელოვანი ინფორმაცია, იტალიური მოქალაქეობა ამ შემთხვევაში მოკლებული.

იმის გამო, რომ, რომ იტალიის კანონმდებლობა არ ზღუდავს არსებობის მეორე მოქალაქეობა, შეიძლება მიღებული იტალიის მოქალაქეობა, ამავე დროს, დაკარგვის გარეშე მოქალაქეობა და ქვეყნის. მოქალაქეობა იტალია, ემიგრანტი ასევე ხდება მოქალაქე ევროკავშირის. ამიტომ, მოძრავი იტალიაში - დიდი გზა, რათა დაიწყოს წარმატებული და ღირსეული ცხოვრების.

წყარო: e-migration.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!