როგორ მიდის ცხოვრება შვედეთში, კანონიერი საშუალებით

sweden photo

80% შვედეთის მოსახლეობის მაღალია, ვიდრე საშუალო დონის შემოსავალი, ვიდრე სხვა ევროპის ქვეყნებში. საშუალო ხელფასი ქვეყანაში 1500 € თვეში, შვედეთის მოქალაქეებს აქვთ თავისუფალი ჯანდაცვის, ისევე, როგორც გარანტირებული უფასო საცხოვრებლით. გარეთ საცხოვრებელი ობიექტები, შვედეთი სტანდარტული კაცობრიობის. იმის გამო, რომ დადებითი მახასიათებლების ქვეყანაში, სურს წასვლა შვედეთში მცხოვრები იზრდება.

მეთოდები მოძრავი შვედეთში

საემიგრაციო პოლიტიკა ამ სახელმწიფოს საკმაოდ რთულია დღეს, და პარამეტრების ბინადრობის ნებართვის ან მოქალაქეობის ძალიან შეზღუდული. შვედეთში, არ არსებობს კანონმდებლობა, რომელიც შეიძლება დარეგულირდეს for იმიგრანტმა უცხოელებს მოქალაქეობის ან რეზიდენტურის. არსებობს რამდენიმე ვარიანტი, რომლითაც ჯერ კიდევ შესაძლებელია გასცეს შეძენა და გაყიდვების რეგისტრაციის. მიიღეთ Swedish მუდმივი ვიზა, ეს შესაძლებელია, თუ, თუ უცხოელს პროფესია იქნება ძალიან მოთხოვნა შრომის ბაზარზე ქვეყნის, თუ ეს პროფესია შვედეთი მოთხოვნა საკუთარი ვერ ფარავს.

როგორ მიდის ცხოვრება შვედეთში დახმარებით ოჯახური კავშირები და ქორწინების

კიდევ ერთი საერთო ვარიანტი ნათესაობის. ამ სიტუაციაში, შვედეთის კანონმდებლობა ძალიან ლოიალურია. იმ შემთხვევაში, თუ, როდესაც ერთი მეუღლის - იმ ქვეყნის მოქალაქე, შვედეთის, მეორე მეუღლეს შეუძლია ავტომატურად შეიძინოს მუდმივი ცხოვრების უფლება ქვეყანაში. ბავშვი ცხოვრობს შვედეთში საფუძველზე ოჯახის კავშირები, თუ იგი ჯერ კიდევ არ ასრულებს 18 წლის. ამ შემთხვევაში, ეს არის აუცილებელი პირობა, რომ მისი მშობლები ცხოვრობდა შვედეთში დიდი ხანია. აგრეთვე ამ ქვეყანაში ცხოვრება, შეგიძლიათ დარჩენა, იმ შემთხვევაში, ახლო ნათესავი შვედეთი, თუმცა ისევ და ისევ, იმ პირობით,, რომ ისინი იმუშავებენ ერთად აწარმოებს საყოფაცხოვრებო და ერთად ცხოვრობენ. განცხადება ოჯახის გაერთიანების მიეწოდება საზღვარგარეთ, არამედ იგი შეიძლება წარმოდგენილი შვედეთი, როდესაც ის არის, არსებობს მნიშვნელოვანი მიზეზი.

საიმედო ვარიანტი ემიგრაციაში ტერიტორიაზე შვედეთი ითვლება ქორწინების ან ქორწინების საგანი ქვეყანა. "გზაში" სახელმწიფო ამ საკითხზე, შესვლის ფიქციური ქორწინების, საკმაოდ რთული, მას შემდეგ, რაც არავინ დაუყოვნებლივ ნებართვას ხანგრძლივი ყოფნის. პირველ რიგში, ეს იქნება მხოლოდ ერთი წლის განმავლობაში, რის, თუ ყველაფერი კარგადაა, რჩება კიდევ გახანგრძლივება გარკვეული დროის. იმ შემთხვევაში, თუ, თუ მას შემდეგ, 2 ოჯახის არ არის დაშლა, მაშინ ვიზა გაიცემა აქვს მუდმივი საცხოვრებელი. მიყოლებით 5 წლის უკვე შესაძლებელია მიმართონ ნატურალიზაციით.

მოძრავი, როგორც ლტოლვილი

კიდევ ერთი გზა არის საიმიგრაციო როგორც ლტოლვილი. შვედეთი ძალიან ერთგული ქვეყნის მიმართ ლტოლვილებს, ისე ყველაზე მეტად ემიგრანტების შეადგინოს ამ ტიპის მიგრანტების. ნებისმიერი, რომელიც თავშესაფარს ითხოვს შვედეთის სამეფოს, დაიწყოს მიღების SIV რუკა, უნდა სარგებლობდნენ ყოველდღე და ყოველ ნაბიჯზე, მაგ, როდესაც ექიმთან, მიღების სარგებელი ან საცხოვრებელი გადახდის. ეს ბარათი არის საჭირო ყველა სიტუაციაში, როდესაც თქვენ უნდა დაადასტუროთ, რომ პირი, ეძებს თავშესაფარს შვედეთი. SIV კარტი რიგდება იმ შემთხვევაში, ბინადრობის ნებართვის მოპოვების. იმ შემთხვევაში, თუ დაკმაყოფილების მოთხოვნით ლტოლვილის სტატუსის, მისი დროებითი სტატუსი - SIV რუკა, რომელიც ეძლევა პერიოდში განხილვის დოკუმენტები, ეს იქნება ავტომატურად შეიცვალოს მუდმივი ბინადრობის დოკუმენტების.

ცხოვრების მაღალი დონე, სტაბილურობისა და უსაფრთხოების, რაც შვედეთში საკმაოდ მიმზიდველი ქვეყანა გადავიდეს.

წყარო: e-migration.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!