მუდმივი ბინადრობის Montenegro

montenegro photo

თანამედროვე Montenegro - შედარებით ახალგაზრდა სახელმწიფო, ქვეყნის დამოუკიდებლობა მოიპოვა 2006 წელი. მანამდე, ის იყო ნაწილი კონფედერაციული კავშირის სერბეთი და ჩერნოგორია, და კიდევ უფრო ადრე - ეს იყო ერთ-ერთი რესპუბლიკების იუგოსლავიის. საქართველოს ტერიტორიაზე Montenegro განლაგებულია ბიზნესის მძიმე, მსუბუქი, საკვები და ხის გადამამუშავებელი მრეწველობა, გაიზარდა სხვადასხვა კულტურების, კერძოდ,, კარტოფილი, ზეთისხილი, ლეღვის, ყურძენი და სხვა. ამჟამად, მთავრობამ აღიარა, პრიორიტეტი ტურიზმის განვითარებისა და საკურორტო ინდუსტრიის, რომელიც არის აუცილებელი კომპონენტი ეროვნული ბიუჯეტის. დიდი შემოდინება ტურისტების შეუწყობს გამოცხადების და Montenegro "ეკოლოგიური მდგომარეობა". ეს არის ერთ-ერთი იმ რამდენიმე ქვეყანას, სადაც წყალი შეიძლება იყოს უსაფრთხო დალევა პირდაპირ ონკანის.

შემოსავლების მოსახლეობაში, არ შეიძლება ეწოდოს მაღალი: დამოკიდებულია რეგიონში, საშუალო ხელფასი თვეში არის 400 to 700 ევრო, მაგრამ ეს წანაცვლება მიერ შედარებით დაბალი ფასების დონე. მთელი ქვეყნის მასშტაბით, ცხოვრების მოწოდებულია ევროპულ სტანდარტებთან შესაბამისობაში.

ამჟამად Montenegro არსებობს ჭარბი მოთხოვნის მიწოდება კვალიფიციური პროფესიონალები, შესაბამისად, უცხო ქვეყნის მოქალაქეებს შეიძლება იყოს უფლება სამართლებრივი დასაქმების არსებული ვაკანსიების. სავალდებულო პირობაა მოპოვების მუშაობის ნებართვა ამ ქვეყანაში არის მტკიცებულება დიპლომი განათლების. დაეყრდნონ სერიოზული მუშაობა სასურველია ცოდნა ჩერნოგორიის (serbian) ენის.

რა გჭირდებათ, დატოვოს მუდმივი ბინადრობის Montenegro

შესვლის ქვეყანაში უნდა იყოს კლირენსი ვიზები: სატრანზიტო ვიზა, მოკლე ყოფნის ვიზა ან ვიზა გრძელვადიანი გაქირავება. სხვა ქვეყნის მოქალაქეები, მუდმივად მცხოვრებ ტერიტორიაზე მონტენეგროში, ხანგრძლივი ყოფნის ვიზა, შეიძლება მიიღოს ბინადრობის ნებართვა, თუ მიზნით ნაბიჯი ქვეყანაში არის:

  • მუშაობა ხელშეკრულების საფუძველზე;
  • ორგანიზაციის კერძო ბიზნესის;
  • სხვადასხვა სახის კვლევითი და სასწავლო;
  • ოჯახის გამთლიანების;
  • რეპატრიაციის.

დროებითი ბინადრობის ნებართვა გაიცემა ერთი წლის განმავლობაში, ბოლოს ამ პერიოდში შემდგომი ყოფნის ქვეყანაში ბინადრობის ნებართვა უნდა გაგრძელდეს.

მიღების მუდმივი საცხოვრებელი ადგილი და მისი პრივილეგიები

ხუთი წლის შემდეგ ქვეყანაში ცხოვრების საფუძველზე ბინადრობის ნებართვა შეიძლება მიიღონ ნებართვა მუდმივი ბინადრობის. მიღების მუდმივი, კანონები მონტენეგროს და გადახდის ყველა აუცილებელი გადასახადებისა, ეს აძლევს უფლებას, რომ საპენსიო და ჯანმრთელობის დაზღვევაში, მაგრამ ეს არ იძლევა ხმის მიცემის უფლება. განსახლების ამ სტატუსის საშუალებას გაძლევთ მოწყობა იპოთეკური ბანკი. პლუს მიიღოს მუდმივი ბინადრობის მონტენეგრო საკუთარი უძრავი ქონების ამ ქვეყანაში, მიუხედავად იმისა, რომ მთავარი საკუთრებაში არ არის საფუძველი, ავტომატური რეგისტრაციის მუდმივი საცხოვრებელი.

განსახლების Montenegro for 10 წლის, მათ შორის, 5 მუდმივი, ეს შეიძლება გახდეს საფუძველი მოქალაქეობა, რომ ქვეყანაში. ამდენად, ერთი სხვა ქვეყნის მოქალაქეობა უნდა თქვას. გამონაკლისი ცოლად მოქალაქე Montenegro, მეშვეობით 3 წლის დასრულების შემდეგ, რომელიც, ქვეყანაში მცხოვრები მუდმივად, თქვენ შეიძლება გახდეს ამ ქვეყნის მოქალაქე, გარეშე უარს მოქალაქეობა.

ემიგრაციის Montenegro წარმოადგენს უფრო მარტივი პროცესი შედარებით ემიგრაციის ევროპის სხვა ქვეყნებში. მაგალითად, იმ შემთხვევაში, თუ ბიზნეს საიმიგრაციო მონტენეგროში ნორმატიული ფონდი კომპანია შეიძლება იყოს 1 ევრო, იმ დროს საემიგრაციო, მაგალითად, გერმანია, ჩვენ გვჭირდება ინვესტირებას ქვეყანაში ეკონომიკის შესახებ 250000 ევრო. მონტენეგროში, მეგობრული ემიგრანტების რუსეთი, ქმნის რუსეთის ემიგრანტები ხელსაყრელი ფსიქოლოგიური კლიმატი, რომ ქვეყნის ცხოვრების.

წყარო: e-migration.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!