მუდმივი ბინადრობის გერმანია. მეთოდები მომზადებისა და შესრულების მუდმივ საცხოვრებელ გერმანიაში.

germany photo

უფრო და უფრო რუსები სურს დატოვოს მუდმივი ბინადრობის გერმანია. და ბევრი მათგანი განისაზღვრება ასეთი შემაშფოთებელი კითხვები: თუ რამდენად რთულია მიიღოს გერმანული მოქალაქეობის, და რა საბუთებია საჭირო ამ? ჩამოდის გერმანიაში, მაგ, სასწავლო, ბევრ ადამიანს სურს დარჩენა ამ ქვეყანაში, და, ბუნებრივია,, მას სჭირდება, რათა მიიღოს გერმანიის მოქალაქეობა. არსებობს უამრავი გზა მიიღოს მუდმივი ბინადრობის გერმანია, ავიღოთ უფრო ახლოს მათ.

ადრე, გერმანია ევროკავშირის წევრი, მოქალაქეობის აქტის გათვალისწინებული სავალდებულო ქვეყანაში ცხოვრების თხუთმეტი წლის. ერთად გაწევრიანების ევროკავშირის უმრავლესობა გერმანელი ემიგრანტების გამოიტანა კანონი, გადაწყდა, რომ მოაგვაროს ქვეყანაში, მნიშვნელოვანი დათმობების. უკვე 2001 , აქტის შეიცვალა: ახლა მოქალაქეობის გერმანია განმცხადებლის საკმარისია, რომ ვცხოვრობთ ქვეყანაში, რვა წლის განმავლობაში.

ოჯახის გაერთიანების ან ქორწინების. ყველაზე გავრცელებული და მარტივი გზა მიიღოს მუდმივი საცხოვრებელი გერმანიაში - ტრადიციულად, ქორწინება გერმანიის მოქალაქე. და, იმ შემთხვევაში, თუ პარტნიორი არ გაქვთ საკმარისი თანხა და ქმარი(და) იძულებული ამ შემთხვევაში მიიღოს სარგებელი, გაერთიანება კვლავ ხშირად შესაძლებელია.

სასწავლო. შესაძლებლობა იცხოვრონ გერმანიაში, ხოლო - ის გაიგებს, რომ იქ. ამ შემთხვევაში, არ არის აუცილებელი, რომ დაიწყოს თავიდანვე სწავლა გერმანიაში - შეიძლება დაესწრონ საშუალო სკოლა. სამწუხაროდ, ხოლო სტუდენტის სტატუსი, მიიღოს მუდმივი საცხოვრებელი არ შეიძლება იყოს, მაგრამ ამ წლებში შეიძლება დაიძრა წინააღმდეგ ყოფნის ვადა ქვეყანაში, მაგრამ, თუ დამთავრების შემდეგ იპოვეს სამუშაო და სტატუსი მიიღო "მუშაკი".

მიიღოს მუდმივი საცხოვრებელი დახმარებით ბიზნეს. მეორე ვარიანტი არის შესაძლებელი მიიღოს მუდმივი ბინადრობის გერმანია - ეს არის საკუთარი ბიზნესის, როდესაც მიზეზი ქვეყანაში ცხოვრების გახსნის თქვენი ბიზნესის. თუმცა, ეს ვარიანტი განკუთვნილია მხოლოდ მათთვის,, რომელსაც აქვს 400-500tys მიზნით. ევრო, თქვენ უნდა ინვესტირებას ნებისმიერი ბიზნეს, ან აღმოაჩინონ და განავითარონ საკუთარი გერმანიაში.

როგორც ზემოთ აღვნიშნე, for, მიიღოს მუდმივი ბინადრობის გერმანია უნდა იყოს ქვეყანაში მცხოვრები არანაკლებ 8 წლის განმავლობაში. გარდა ამისა პირობები, არსებობს მთელი რიგი სავალდებულო წინაპირობები.

ერთ-ერთი მთავარი პირობები მიღების მუდმივი ბინადრობის განმცხადებლის ფინანსური შესაძლებლობები. შემოსავლის ის უნდა იყოს საკმარისი საარსებო მინიმუმის თავად და მისი ოჯახის - მაგალითად,, მისი მეუღლე, თუ ეს არ იმუშავებს, ან არასრულწლოვანთა, მდებარეობს izhdivenii.Ne ნაკლებად მნიშვნელოვანი პირობაა ითხოვს მოქალაქეობის არის კარგი ცოდნა გერმანული ენის, დონე, რომელიც შეესაბამება სრული ქვეყანაში ყოფნის. განმცხადებელი მუდმივ საცხოვრებელ გერმანია, არ უნდა მისი ბიოგრაფიის სისხლის სამართლის დანაშაულის.

თუ თქვენ გადაწყვიტეთ წავიდეთ საცხოვრებლად გერმანიაში, თქვენ უნდა გაითვალისწინოს ის ფაქტი,, რომ ეს ქვეყანა არ აღიარებს ორმაგი მოქალაქეობა, და მოითხოვს უარის კანდიდატი სხვა ქვეყნების მოქალაქეობის, ერთი წლის განმავლობაში, როგორც ისინი გადაიყვანეს გერმანიის მოქალაქეობა.

დღემდე, Germany აღიარებულია, როგორც ერთ ერთი ყველაზე მიმზიდველი ქვეყნების ცხოვრება. უპირატესობა მთელი ბევრი:

  • ყველა იმ ქვეყნის მოქალაქე, რათა უზრუნველყოს სრულიად უფასოდ ჯანმრთელობის დაზღვევის;
  • განათლების ხელმისაწვდომობა, ციტირებული მთელ მსოფლიოში, სახელმწიფოს ხარჯზე;
  • სოციალური გადასახადები, როგორიცაა ბავშვის დახმარება, არის 300 მარკების, უმუშევარი და იღებს ყოველთვიური 500 DM, და გადასახდელი თითოეული ოჯახის წევრი;
  • გერმანია, ერთ-ერთი უმდიდრესი ქვეყანა, ეს არის სამრეწველო და კულტურული ცენტრი ევროპის.

წყარო: e-migration.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!