მუდმივი საცხოვრებელი იტალიაში. მიღების მუდმივი საცხოვრებელი იტალიაში.

italy photo

პირი, რომელმაც გადაწყვიტა რადიკალურად შეცვალოს მათი ბედი და გადაადგილება მუდმივი ბინადრობის იტალია, პირველი თქვენ უნდა განსაზღვროს, იმ მოტივით,, რომელიც ხელს შეუწყობს ბინადრობის ნებართვის მოპოვების (ნებართვა). მას შემდეგ, რაც ქვეყნის საემიგრაციო კანონმდებლობის მკაცრი საკმარისი, განმცხადებელი მოქალაქეობის უნდა ვიმუშაოთ, კერძოდ,:

- იურიდიულად ცხოვრობდნენ იტალიაში მინიმუმ ათი წლის განმავლობაში;
- იცხოვრე კანონმორჩილი ცხოვრების წესი, უნდა შევინარჩუნოთ "სუფთა" ბიოგრაფია და რეპუტაცია - მსჯავრდებული ან მიმდინარეობს გამოძიება, იტალიის ხელისუფლების არ ემხრობა;
- არ დაკარგოს ორიგინალური განსაზღვრა გახდეს ქვეყნის მოქალაქე.

მიიღოს ვიზა, გაცემის შემდგომი უფლებამოსილია მუდმივი ბინადრობის, თქვენ უნდა ჰქონდეს სამართლებრივი საფუძველი, რომელიც მკაცრად რეგულირდება სია.

პირველ რიგში, ხელისუფლებას, ხელი შეუწყოს ოჯახის გამთლიანების (ოჯახის გამთლიანების) - რეზიდენტი იტალია, მქონე მოქალაქეობის ან საემიგრაციო სტატუსი, შეიძლება შეუერთდეს მისი ახლო ნათესავები - მეუღლე ან მეუღლე, არასრულწლოვანთა (მათ მიიღეს), მშობლები და ზრდასრული დამოკიდებული ბავშვებს. რეზიდენტი უცხოელი, გეგმავს გაერთიანება ოჯახთან ერთად, მას უნდა ჰქონდეს არა მხოლოდ საშუალება მისი შინაარსი, და საცხოვრებელი. უმაღლესი დონის წლიური შემოსავლის, უფრო ნათესავები მოიწვევენ მუდმივი.

მეორე, ყოველ წელს იტალიის მთავრობის გამოყოფს მუშაობის კვოტები შესვლის უცხოელთა. მიიღოს დროებითი ბინადრობის ნებართვა, საკმარისი გააფორმოს ხელშეკრულება დამსაქმებელს დაქირავებული ასრულებს სამუშაოს (ხელფასიანი) და შევიდა შესაბამისი კვოტა.

მესამე, შეგიძლიათ გააკეთოთ ნებართვის ჩაერთონ თვითდასაქმებული (დამოუკიდებლად მუშაობის) სავაჭრო, ბიზნესი, სპორტი და ხელოვნება. ეს არის უნიკალური შესაძლებლობა გახსნა იტალიაში კომპანია ან ჩაატაროს სხვა კომერციული საქმიანობისათვის. ქრთამის ფაქტი, რომ წესების ბიზნესის კეთების, ნორმატიული, იდენტური უცხოელებს და ადგილობრივ მოსახლეობას - უბრალოდ უნდა გადაიხადოთ გადასახადები დროულად. უნდა დაიწყოს ბიზნესის, თქვენ უნდა დავრწმუნდეთ,, რომ შერჩეული ტიპის საქმიანობა აკრძალული არ არის უცხოელებზე, მოამზადოს კვლევა, ადასტურებენ თავიანთი ფინანსური სიცოცხლისუნარიანობა (ერთ-ერთი პირობა არის თანდასწრებით პირად ანგარიშზე თანხა 10 to 50 ათასი ევრო), და შემდგომი არ დაარღვიოს წესები იტალიური და საერთაშორისო სამართლის.

მეოთხე, ბინადრობის ნებართვა მდიდარი მოქალაქეების შეუძლია ისარგებლოს კარგად უზრუნველყოფილი უცხოელი, რომელსაც არსებითი წლიური შემოსავლის კანონიერი წყაროებით არ უკავშირდება დასაქმების (როიალტი, საპენსიო, საპროცენტო საბანკო დეპოზიტების და ა.შ.), და უძრავი ქონების იტალიაში. მოტივი ვიზის გაცემაზე არის საყვარელი ადგილი / საცხოვრებელ ქვეყანაში (არჩევითი საცხოვრებელი). შესაბამისად, იტალიის კანონმდებლობა, რომელსაც სურს ვცხოვრობთ ქვეყანაში, ამის საფუძველზე,, დაუშვებელია მუშაობა.

აღსანიშნავია,, რომ სურვილი ზოგიერთი რუსებს დატოვონ საცხოვრებლად იტალიაში შეიძლება ადვილად განმარტა, მას შემდეგ, რაც ბინადრობის ნებართვის უფლებას:

- ცხოვრება, მუშაობა ქვეყანაში და მისი თავისუფლად გადაადგილების;
- იმისათვის, რომ გამოიყენოთ სისტემა, სოციალური და საპენსიო უზრუნველყოფა - უფასოდ მიიღონ განათლება და სამედიცინო მომსახურება;
- ვადასტურებ სიგელები და სხვა სერთიფიკატები, შინ მიღებული;
- On უვიზო მიმოსვლა ევროკავშირის და ქვეყანა, იტალიაში, რომელსაც შესაბამისი ორმხრივი შეთანხმებები, და სამუშაო, სწავლა თავიანთ ტერიტორიაზე და საცხოვრებელი.

დამატებითი ბონუსი არის ზომიერი კლიმატური პირობები, ხელსაყრელი გარემო პირობები და მეგობრული იტალიელები. და მოპოვების ორმაგი მოქალაქეობის საშუალებას გაძლევთ რუსეთში გამგზავრება შეუზღუდავი დრო.

წყარო: e-migration.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!