მუდმივი ბინადრობის France

france photo

ძნელია დაასახელო სხვა ქვეყანაში, გარდა France, რომ იქნებოდა იმდენად მიმზიდველი საემიგრაციო ძალიან დიდი დრო. ბევრი რუსი ემიგრანტების შეაფარა აქ რევოლუციის შემდეგ, დატოვონ ეს ქვეყანა ბოლო წლების განმავლობაში, გასაკვირი არ არის, France ეწოდება ემიგრანტების. საფრანგეთში დღეს არის ერთ-ერთი ყველაზე ძლიერი ევროპის ქვეყნებში, ერთი უმაღლესი ცხოვრების სტანდარტების. ქვეყანაში არის ნაწილი შენგენის და ითვლება ერთ-ერთ ყველაზე მაღალგანვითარებულ ქვეყნებში.

to, ცხოვრება კანონიერად საფრანგეთში, მიიღოს ბინადრობის ნებართვა, მუდმივი რეზიდენტურის ან მოქალაქეობის საფრანგეთში, უნდა:
• მიიღოთ ქორწინების საფრანგეთის მოქალაქე, მათ შორის, სამოქალაქო ქორწინება და კოჰაბიტაციის პაქტი;
• დასაქმებული;
• გახსენით თქვენი ბიზნესის France;
• აქვს პოლიტიკური დევნილის სტატუსი.
• უნდა იყოს ფინანსურად დამოუკიდებელი (აქვს საწყისი 1300 ევრო ყოველთვიური შემოსავალი თითო წევრს).

ქორწინება და ლტოლვილის სტატუსის არის საფუძველი, ერთი წლის განმავლობაში ყოფნის საფრანგეთი შეიძლება მიმართოს საფრანგეთის მოქალაქეობაზე. იმავე პირობებით დადგენილი ევროკავშირის მოქალაქეები. აქედან გამომდინარე, ერთი განსახიერება შედარებით ადვილი საემიგრაციო საფრანგეთში მოიპოვოს ქვეყნის მოქალაქეობის, ცოტა ხნის წინ შეუერთდა ევროკავშირის.

საფრანგეთი აღიარებს, როგორც ქორწინების ხელშეკრულება, და სამოქალაქო ქორწინება, რომელიც ასევე რეგისტრირებული ქალაქ დარბაზში. უფრო მეტიც, იმ შემთხვევაში, თუ კოჰაბიტაცია გაცემული შესაბამისი პაქტის. გარდა ამისა, ქორწინება, მუდმივი ბინადრობის საფრანგეთი შეიძლება იყოს მიღებული, იმ შემთხვევაში, გაერთიანების, თუ ერთ-ერთი მეუღლე უკვე ამ ქვეყანაში.

მუდმივი ბინადრობის მეშვეობით ბიზნესი არ არის მარტივი ვარიანტი საფრანგეთში. საფრანგეთის კანონმდებლობის, კომპანიის დირექტორი უნდა იყოს მხოლოდ ფრანგი ან მოქალაქე ევროკავშირის რომელიმე ქვეყანაში. ბიზნესის შეძენის უზრუნველყოფს საფუძველი ბინადრობის ნებართვის მოპოვების და "სავაჭრო ბარათი", რომელიც საშუალებას იძლევა მართოთ თქვენი ბიზნესი. ერთი წლის შემდეგ, ქვეყანაში ყოფნის ბინადრობის ნებართვა შეიძლება მუდმივი ბინადრობის. გასვლის 5 წლის შემდეგ მოპოვების მუდმივ საცხოვრებელ შეუძლია მიმართოს საფრანგეთის მოქალაქეობაზე.

ბინადრობის ნებართვის შეიძლება ველოდოთ უფროსკლასელთა, მეცნიერები, მხატვრები, მხატვრები და მწერლები. ეს მოითხოვს ხელშეკრულების, რომელიც რეგისტრირებულია ფირმა, საქმე გავრცელების ინტელექტუალური საკუთრების. მასწავლებელი უნდა იყოს მფლობელობაში მოწვევა უნივერსიტეტის. იმ შემთხვევაში, თუ სახელშეკრულებო, ეს გაცემული ბინადრობის ნებართვა, ქმედება, რომელიც არის იგივე, რაც კონტრაქტით.

ბინადრობის ნებართვის ფინანსურად დამოუკიდებელი პიროვნება უნდა დაადასტუროს, მათ აქვთ სახლი საკუთრების ან გრძელვადიანი იჯარით (რომ არის, ერთი წლის ან მეტი). ჯანმრთელობის დაზღვევის წინაპირობაა ბინადრობის ნებართვის მოპოვების. ერთ-ერთი პირობა არის ნაკლებობა ნასამართლეობის. ბინადრობის ნებართვის შეგიძლიათ მიიღოთ ახალგაზრდები, დაამთავრა ფრანგული უნივერსიტეტის და იპოვოს იმუშაო France სპეციალობაში. ეს გულისხმობს, შესანიშნავი ცოდნა ფრანგულ ენაზე.

France, განსაკუთრებით, მისი სამხრეთი ნაწილი, Cote d'Azur, ეს ყოველთვის ითვლებოდა საკურორტო ფართი და მოზიდული ბევრი, ვისაც სურს გააუმჯობესოს მათი ჯანმრთელობის. საფრანგეთის მედიცინის ითვლება ერთ ერთი საუკეთესო მსოფლიოში. თბილი და რბილი კლიმატი საფრანგეთის შესანიშნავად ავსებს კეთილგანწყობა მოსახლეობის. France განსხვავდება სიმრავლის ისტორიული ძეგლები და ცნობილი ნამუშევრები, შედევრები. განსახლების France - ღირსეული ცხოვრების ღირსეული ქვეყანა,.

წყარო: e-migration.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!