საოჯახო საემიგრაციო

family photo

როგორც წესი, ემიგრანტი, მიიღოს მუდმივი საცხოვრებელი ადგილი ან მოქალაქეობა სხვა ქვეყნის, ორგანიზება ნაბიჯი მისი მომავალი of kin. ოჯახის გაერთიანების ერთ-ერთი ყველაზე გავრცელებული გზა გამგზავრება უცხოეთში, იმიტომ, რომ ეს გზა არის საიმედო და არ არის ძალიან რთული. ყველაზე აქტიური ოჯახის საემიგრაციო ნაკადის შეინიშნება აშშ, კანადაში, ავსტრალია და ევროკავშირის ქვეყნებში.

სია ახლო ნათესავები, რომელიც შეიძლება გადავიდეს პროგრამის, მსგავსი ყველაზე შტატები. შეცვალოს მათი საცხოვრებელი ადგილის მხოლოდ უახლოესი ადამიანი სპონსორების ქვეშ ოჯახის დაფუძნებული საიმიგრაციო. ეს არის მისი ბავშვები და მშობლები, ცოლი ან ქმარი (მათ შორის, სამოქალაქო), პატარძალი და groom. სიმართლე, სხვადასხვა ქვეყანაში აქვს საკუთარი სპეციფიკური თავისებურებები დაკავშირებით ზოგიერთი ელემენტი ოჯახის საემიგრაციო. ასე, ავსტრალიაში განმცხადებლის ასაკი უნდა იყოს 18 წლის. იმ შემთხვევაში, თუ ზარი მისი მეუღლე და პატარძალი უნდა უზრუნველყოს დადასტურება გულწრფელობაში განზრახვა მათი ურთიერთობების და გააგრძელოს. ეს ქორწინება არ შეიძლება ეწინააღმდეგებოდეს ავსტრალიის კანონი. ამიტომ მნიშვნელოვანია, რომ ვიცი,, რომ ნებადართულია მწვანე კონტინენტზე gay, ცოლი ჰყავდა და საკომუნიკაციო ახლო ნათესავებს შორის, მაგრამ აღიარებული ქორწინება ბიძაშვილები. საოჯახო საიმიგრაციო როგორც წესი, ხორციელდება ორ ეტაპად: პირველი მისცეს დროებითი სავიზო (to 2 წლის), მაშინ, როდესაც განმცხადებელი და ექვემდებარება ყველა მოვალეობებს სპონსორი შეგიძლიათ ვთხოვო უკვე მუდმივი ვიზა.

აშშ რეზიდენტი (ანუ მფლობელი "მწვანე ბარათი") ან იმ ქვეყნის მოქალაქე, შეიძლება გამოიწვიოს ოჯახის გაერთიანება არა მხოლოდ ბავშვებს,, ქმარი(და) და მშობლები, არამედ ძმები და დები. მაგრამ მას არ შეუძლია დაეხმაროს გადაადგილება შვილიშვილი, ბებია და ბაბუა, uncles და aunts, ძმისწულები, ბიძაშვილები და ძმები. სპონსორი დროს რეგისტრაციის დოკუმენტები არ უნდა იყოს ნაკლები 21 წელი. აშშ განსაზღვრული 4 პრიორიტეტი კატეგორიები ნათესავები, რომლის თანახმად, დადგენილი ვადების დოკუმენტების რეგისტრაციის და დაგვიანებით.

კანადა,, როგორც წინა ქვეყანა, სპონსორი ვალდებულია ფინანსურად მოწვეული ნათესავებს რამდენიმე წლის შემდეგ მათი ჩამოსვლის. ამ ქვეყანაში, გარდა ბავშვები, მეუღლეები და მშობლები, შეგიძლიათ დარეკოთ და ბებია. ტერმინი დაცვით არასრულწლოვანთა, მეუღლე ან სამოქალაქო პარტნიორი სამი წლის განმავლობაში მათი ჩამოსვლის კანადაში, ოჯახის სხვა წევრები - ათი წლის განმავლობაში.

ოჯახის გაერთიანება ევროკავშირის ქვეყნებში ასევე ექვემდებარება შესრულების გარკვეული წესები. გერმანიაში, მაგალითად, არსებობს მთელი რიგი მკაცრი ვალდებულებები სპონსორი: მან უნდა იცხოვროს ბინა, და არა ბანაკში, ან შეგროვება ცენტრი უცხოელებისთვის, უნდა იყოს ფინანსურად თვითკმარი მიღების გარეშე სოციალურ დახმარებას და უმუშევრობის შეღავათები, არანაირი პრობლემა არ აქვთ კანონის. გერმანიის კანონმდებლობის გათვალისწინებული ორ სხვადასხვა პროცედურების ჩამოსვლის ცოლი(და) მცირე ბავშვთა და მეუღლეებთან ეწვევა მხოლოდ(და). პირველი განსახიერება ოჯახის შეიძლება მივიდეს მხოლოდ გერმანიაში დართოს თანამშრომელი მაგალითად, როგორც Office უცხოელთათვის, და ეს პროგრამა შეიძლება იქნას უარყოფილი რაიმე მიზეზის გამო,. მეორე განსახიერება,, თუ რამდენიმე დავქორწინდით გამგზავრებამდე ერთი მეუღლის გერმანიასა და მან იცხოვრა ქვეყანაში აღარ 8 წლის, გადახრა საემიგრაციო ცოლი(და) გამორიცხული. განმცხადებელი იღებს ყოფნის ნებართვა გერმანიაში ერთი წელი, რის შემდეგაც იგი უნდა იყოს მუდმივად განახლდება, სანამ, სანამ თქვენ შეავსოთ ყველა წინაპირობა რეგისტრაციის მუდმივი საცხოვრებელი.

წყარო: e-migration.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!