წასვლა ავსტრალიაში, როგორც სპეციალისტი მათი პროფესიის

professional photo

ეს სტატია აქცენტს, რომლებიც სერიოზულად ფიქრი იმიგრაციის ავსტრალიაში კატეგორიის მიხედვით გამოცდილი მიგრაციის visa . მე არ ვსაუბრობთ ტურიზმის და არა ქორწინების შესახებ, მე ვსაუბრობ ყველაზე რთული სავიზო, მოითხოვს ბევრი მუშაობა და მოთმინება, ცოდნა და უნარები, მოკლედ, მთავარი, თქვენი სასოწარკვეთილი სურვილი მიზნის მისაღწევად და რწმენა მათი ძალა. რა არის საჭირო იმიგრაციის ავსტრალიაში, როგორც სპეციალისტი? აქ არის ყველაზე ძირითადი ელემენტი, ვთქვათ,, რომ თქვენ ხართ ძირითადი განმცხადებლის:

• გაქვთ თქვენი სპეციალობით მიმდინარე SOL სია და ოფიციალური დასტური თქვენი დიპლომი და სამუშაო გამოცდილება (სტაჟისა) თქვენი დიპლომი შესაბამისად. ექსპერტი ორგანიზაცია, ასევე ადგენს მინიმალური გამოცდილება ამ სპეციალობით;
• ინგლისური ენის, IELTS გამოცდა დაადასტურა, დონეზე, დადგენილი შესაბამისად. ექსპერტი ორგანიზაცია (თქვენ უნდა გაიაროს ეს არ არის ნაკლები 6/6/6/6 ან უფრო მაღალი, ეს დამოკიდებულია კონკრეტული სპეციალობით SOL);
• ასაკი ხანდაზმული 50 წლის მიღების დროს მოწვევა დოკუმენტაციის წარდგენის ავსტრალიის იმიგრაციის diac
• ანგარიშით მინიმუმ 60 ქულა რაოდენობა ტესტი;
• შეესაბამება ჯანმრთელობის და პრობლემები არ აქვს კანონის (როგორც ყველა თქვენი ოჯახის წევრების, რომლებიც მოგზაურობენ თქვენთან ერთად).

მე ხშირად წერენ წერილებს, გეკითხებით შანსები ემიგრაციის ავსტრალიაში მათი სპეციალობის.

ბავშვები, თქვენი დიპლომი და ძალიან მნიშვნელოვანი და თითქმის ყოველთვის ადვილად ნაპოვნი SOL. მე ვსაუბრობ, რომ თითქმის ყველა თქვენი განსაკუთრებული საჭიროებების ავსტრალიაში. მაგრამ.

დიდი, მაგრამ არის, რომ თქვენ (როგორც ძირითადი განმცხადებლის) უნდა იყოს პროფესიული გამოცდილება დიპლომი. თქვენ შეძლებთ, რათა დაამტკიცოს,. აღარ თქვენი გამოცდილება, უფრო სავარაუდოა, (რაოდენობა) შეგიძლიათ მიიღოთ, თუ შესანახი პროფესიული საემიგრაციო გამოცდილი მიგრაციის.

კარგი ნახევარში წერილები დათქმა "... მე არ იმუშავებს დიპლომი(და), მაგრამ არსებობს ბევრი გამოცდილება .... "და ასე შემდეგ. ეს იმას ნიშნავს,, რომ თითქმის არ არსებობს შანსი, თუ თქვენ არ მიიღოს ძირითადი განმცხადებლის თქვენი ცოლი ან ქმარი (გაუცვალა ადგილი), რომლის /, რომელიც არ არის საჭირო სპეციალური, და გამოცდილება მისი მუშაობა. თუ ეს არ არის შესაძლებელი, შემდეგ დაიწყება მუშაობა სპეციალობით და დაგროვების გამოცდილება, მიმართოს შემდეგ, ერთი წლის განმავლობაში, ორი და ა.შ..

ახლა, ამ ენის შესახებ. როგორც წესი, წერილებს წერენ თქვენი საშუალო ან საშუალოზე ინგლისური. ზოგჯერ იმ დაიჭირეს, რომელიც მიიჩნევს,, რომ ისინი ძალიან ღირსეული დონეზე ენის, ან უბრალოდ "უპრობლემოდ". კარგად, ოპტიმისტურად ვარ განწყობილი, და თუ მაინც ვფიქრობ, რომ ჯერ კიდევ, რომ სასწავლო და ინგლისური ენის სასწავლო თქვენ არ უნდა, გთხოვთ, წასვლა IELTS გამოცდა. მხოლოდ გადასცემს IELTS ადრე, როგორ დაიწყო ეს ყველაფერი. Plunge შევიდა რეალობა. არ დაიშურებს ფული და დრო, აუცილებლად მიიღოთ სასარგებლო ინფორმაცია და, არ არის გამორიცხული,, გავრცელება ძალები და podkorrektiruete თქვენი გეგმა დოკუმენტის მომზადება.

სხვა საქონელი. გამოიკვლიეთ საიტი www.immi.gov.au თუ რამე გაუგებარია,, მაშინ თქვენ გაქვთ პრობლემები ენის, ბოდიში, შანსი არ. მაინც მინდა, რომ ემიგრაციაში როგორც სპეციალისტი? მაშინ ვისწავლოთ ენა და ხელი IELTS.

მოდით, რომ თქვენ ყველანი ფერი "- და დიპლომი ჯდება ერთი სპეციალობებზე SOL, და საჭირო გამოცდილება დაადასტურა, და საჭირო IELTS ქულები. შეეცადეთ ითვლიან გავლის ქულა - თქვენ უნდა ანგარიშით მინიმუმ 60 . მაგრამ სხვა ქულა დროს. თუ თქვენ ჯერ კიდევ ვერ დაველოდებით, გთხოვთ წლის diac ნახვა, იქ ქულა ოდესმე დაწერილი.

ისე შუამავალი, ვგულისხმობ მიგრაციის აგენტი. თუ თქვენ გაქვთ საშუალება, გამოიყენოს თავისი მომსახურება. თუმცა, შეგიძლიათ აგენტი თავიდანვე. მაშინაც კი, თუ თქვენ ამუშავება იდეა იმიგრაციის ავსტრალიაში ხუთი წუთის წინ. პრობლემა არ არის - ვეძებთ აგენტი და ვთხოვო.

დარწმუნებული ვარ,, აგენტი დაუყოვნებლივ გკითხოთ თქვენი დიპლომი, გამოცდილება დიპლომი, ენის დონე, ასაკი (მსგავსი კითხვები თქვენი მეუღლე / ქმარი) და ა.შ.. და ა.შ.. და ეს შეიძლება (მე ვფიქრობ, რომ, რა თქმა უნდა) გადახდა მოსთხოვეს მათი მუშაობის ნაბიჯია, ეს იქნება ერთგვარი შეფასების თქვენი შანსი. მოერიდეთ თაღლითები, მოუწოდებდა თავად აგენტები. ეს არის ის, რაც მე დაწერილი არაერთხელ ნახვა. სად გაეცნობიან აგენტები? ეს არის : www.mara.gov.au აქედან გამომდინარე, და გამოიყურება. თქვენ კი მოვძებნოთ აგენტები, გარეთ ავსტრალიაში.

ან შეგიძლიათ გააკეთოთ თავს.

ამისათვის, დაიწყოს კითხულობს შესაფერისი საიტები / ფორუმი, იპოვოს ის, ვინც არ გაიცემა ან არ ყოფილა მეშვეობით, ზოგადად, "სრულყოფილი" და დაიწყოს ცხოვრება მუდმივი ფიქრობდა. შევიკრიბოთ ყველა საჭირო ინფორმაცია, შეისწავლონ diac ნახვა (რა თქმა უნდა არა ყველა, და მხოლოდ ამის შემდეგ, რომ არის შესაბამისი პროცესი). ვიცი ძალიან ცოტა, ვინც წავიდა ყველა გზა საკუთარი, მთლიანად agentless.

უკან თემას, და იჭრება პატარა ღრმა.

ნაცნობობა? მიმდინარე სია SOL.

თქვენ შეგიძლიათ იპოვოთ ის ოფიციალურ ვებგვერდზე საემიგრაციო დეპარტამენტი ამ ბმულზე SOL ეს სია შეიძლება შეიცვალოს წელიწადში რამდენჯერმე, რა თქმა უნდა,, რომ თქვენ ათვალიერებენ უახლესი ვერსია. თუ არ ინგლისურ ან გაქვთ რაიმე პრობლემები, თქვენ არ მესმის, რა სპეციალობის ამ სიაში შეიძლება იყოს თქვენი, თქვენ უნდა ფუნჯი up ენაზე და დაბრუნდეს ამ თემაზე მოგვიანებით, ან Googling შესაბამისი ავსტრალიის საიტები (ვაღიარებ, რომ თქვენი ინგლისური მართლაც ძლიერი, მაგრამ თქვენი სპეციალობით არ არის ჩამოთვლილი, და ეს არ არის მოთხოვნა, ან იმალებიან ქვეშ სხვადასხვა სახელი და ა.შ.)

სწორი სვეტი (სვეტი C) იმიტომ, რომ ყველაზე ექსპერტი ორგანიზაცია, რომელიც განსაზღვრავს ყველა მოთხოვნას, რომ თქვენ, როგორც კონკრეტული სპეციალისტი. არის იგი, რა თქმა უნდა,, ავსტრალიაში. მიიღეთ მისი სახელი, იდგა თვალწინ თქვენი სპეციალობით (საოკუპაციო) და ეძებს მათი ოფიციალური საიტი. მოსარგებლე მოთხოვნა IELTS და გამოცდილება მათი ნახვა. აგრეთვე იხილე, რამდენად გათვალისწინებით (შეფასების) ჩაალაგე თქვენი დოკუმენტები, და რამდენი ხანი მათ ამის გაკეთება. გარდა ამისა, ჩვენ შეისწავლოს მათი დოკუმენტის მოთხოვნების, განსაკუთრებით, ინგლისური თარგმანი.

ყველა ბედნიერი? შემდეგ შეგროვება ყველა საჭირო დოკუმენტაცია და მასალები და აპირებს თარგმნა მათ. Translate იქ უკეთესი, სად პროფესიული მეხსიერება და უკვე მუშაობდა მსგავს გადარიცხვები ავსტრალია. თუ თქვენ მუშაობის აგენტი, უნდა დარწმუნდნენ,, მან(იგი) რეკომენდაცია ან ვუთხრა, ვინ წიგნში გადასცენ თავიანთი დოკუმენტები.

IELTS პასი არ უნდა დაგვავიწყდეს,? არა ნაკლებ, რომ სთხოვს თქვენი ექსპერტი ორგანიზაცია. შეხედეთ მათი ნახვა ერთხელ.

მაშინ ჩვენ გამოგიგზავნით ყველა თქვენი ექსპერტი ორგანიზაცია ავსტრალიაში და მჯერა, რომ დადებითი გადაწყვეტილება. როგორც კი მივიღებთ, ნახევარი მუშაობა, ითვლება, - დიპლომი და გამოცდილება დაადასტურა + ბოლო English. დროა დააკაკუნონ diac და ემსახურება პროფესიული საემიგრაციო.

როგორც წარდგენილი diac on გამოცდილი მიგრაციის სავიზო დავწერ მომდევნო სტატიაში.

ახლა რამდენიმე სიტყვა გამოცდილი მიგრაციის ვიზები. მე ვსაუბრობ ვიზები, სადაც ისინი ქულა (რაოდენობა ტესტი).

გამოცდილი დამოუკიდებელი (ქვეკლასით 189) სავიზო
გამოცდილი - დასახელდა (ქვეკლასით 190) სავიზო
გამოცდილი - ნომინაცია და Sponsored (დროებითი) (ქვეკლასით 489) სავიზო

ყველაზე ვიზა 189 ქვეკლასით, რომ არის, თქვენ არ არის დამოკიდებული ვინმეს (გარდა იმისა, რომ მხოლოდ თავად). დაბრუნება ბედნიერება, შეგიძლიათ ცხოვრობენ, სამუშაო, ვისწავლოთ და კიდევ, რომ არაფერი სადმე ავსტრალიაში, სარგებლობენ თითქმის ყველა სარგებელი საზოგადოებისა და წარმოდგენილი უახლოეს მომავალში მოქალაქეობის. ხართ თუ არა კმაყოფილი თქვენი ოჯახის.

ოდნავ იაფად ქვეკლასით 190 - თქვენ უნდა იყოს წარდგენილი ერთ-ერთი სახელმწიფო ან ტერიტორია ავსტრალიაში. რა ხდის უარესი 189th? თითქმის ყველა, რომ წინა, გარდა, რომ თქვენ უნდა 2 YEAR რჩება სახელმწიფო ან ტერიტორია (ვგულისხმობ ცხოვრება), რომელიც თქვენ არ მიიღო ნომინაციაში. და მათ ყოველ ჯერზე, როდესაც თქვენ შეცვლით თქვენი მისამართი (რაღაც მოსკოვის რეგისტრაციის). თქვენ ასევე იძულებითი მონაწილეობის კვლევები და სხვა სხვა საჯარო ღონისძიებების. მას აქვს pomučit'sâ nemnožko, ადრე ხდება დამოუკიდებელი. მიუხედავად ამისა,, ეს არის იგივე მუდმივი ვიზა (მუდმივი რეზიდენტი), ისევე, როგორც მისი უფროსი დის 189. რომ არის, თავისუფლების ორი წლის განმავლობაში.

489-მე ოთხი განაკვეთზე-ცოტა მოსწონს 190-ე. გარდა ამისა, თქვენ შეგიძლიათ კვლავ სპონსორობას ავსტრალიის ნათესავები, მცხოვრებ გამოყოფილ ადგილებში. გასვლისთანავე სავიზო შეიძლება მიმართა ქვეკლასით 887 გამოცდილი - რეგიონალური (Residence) სავიზო, რომ არის, მუდმივი მუდმივი რეზიდენტი სავიზო. ეს არის თავისუფლება 4 წელი.

მე კიდევ ერთხელ ხაზი გავუსვა, მე აისახება არა ყველა სავიზო, დაკავშირებული მუშაობა ავსტრალიაში, მე ვესაუბრე მხოლოდ სამი subclasses გამოცდილი მიგრაციის visa : 189, 190 და 489 - ყველაზე "გემრიელი, გემრიელი ვიზა ახლა (გარეთ 2014 წელი) დამოუკიდებელი საემიგრაციო.

ინფორმაცია აღებულია საფუძველზე diac და გადაეცა თქვენ საერთო პრეზენტაცია. მე არ ვარ მიგრაციის აგენტი და არ ვიტყვი, რომ იყოს გზამკვლევი action. წარმოიდგინეთ თავს და წავიდეთ ეს.

წარმატებებს გისურვებთ.

წყარო: ძახილის

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!