ბინადრობის ნებართვის ჩეხეთის რესპუბლიკა, ბინადრობის ნებართვის ჩეხეთის რესპუბლიკა.

prague photo

ზომიერი კლიმატური პირობები, რომლებიც ევროპისა და ეკონომიკური სტაბილურობის ჩეხეთის რესპუბლიკის ხდის ძალიან პოპულარული შესვლის უცხოელთა. ცოტა ხნის წინ, მოთხოვნები ყოფნის ეს ქვეყანა გახდა უფრო მკაცრი, ზოგადად, ისინი მსგავსი პირობებში ყოფნის ევროკავშირის სხვა ქვეყნებთან.

ჩეხეთის რესპუბლიკა, როგორც სხვა ქვეყნებში ევროკავშირის, არსებობს 3 სახის ვიზები, გაიცემა უცხო ქვეყნის. Krotkosrochnaya გაიცემა 3 თვის. თუ თქვენ აპირებთ დარჩენას ჩეხეთის რესპუბლიკა, რა სჭირდება მიიღოს ბინადრობის ნებართვა, გაცემული 1-2 წელი (დამოკიდებულია მიხედვით) გაგრძელების შესაძლებლობით. როდესაც ბინადრობის ნებართვის გაგრძელდება მეტი 10 წლის, ეს არის გამორიცხული, რომ მიიღოს ნებართვა დარჩენა განუსაზღვრელი ვადით (მუდმივი ბინადრობის). შესაბამისად,, ყველაზე უცხო ქვეყნის მოქალაქეებს, რომლებიც ცხოვრობენ ჩეხეთის რესპუბლიკა, იქ ბინადრობის ნებართვა.

ბინადრობის ნებართვა არ არის მხოლოდ დასტური უფლება დარჩენა და მუშაობა ამ ქვეყანაში, მაგრამ ვინაობა მფლობელი პირადობის. ევროკავშირის ყველა ბინადრობის ნებართვის სახელწოდებით "ლურჯი ბარათი".

საფუძვლები ბინადრობის ნებართვის მოპოვების:

  1. თანდასწრებით არსებული და განვითარებადი ბიზნესის ჩეხეთის რესპუბლიკა;
  2. მიღების ბიზნეს ლიცენზია;
  3. განათლება ჩეხეთის სკოლა, ამავე დროს, ის უნდა იყოს რეგისტრირებული საქართველოს განათლებისა;
  4. მუშაობის ნებართვა, მიერ გაცემული დასაქმების ცენტრი ჩეხეთის რესპუბლიკა;
  5. ოჯახის გამთლიანების. თუ ადამიანს აქვს მოქალაქეობის, ნებართვის ან მუდმივი ბინადრობის ნებართვაზე ჩეხეთის რესპუბლიკა, შემდეგ მიიღოს ბინადრობის ნებართვა შეიძლება მისი შვილი (to 18 წლის), yokemate, მშობლები შეზღუდული შესაძლებლობების მქონე ასაკოვანი მშობლები (უფროსი 65 წლის).

Visa ინდმეწარმე, ისევე, როგორც სტუდენტი და შრომის გაცემული 1 წელი, სხვები - ზე 2.

დოკუმენტები, საჭირო ბინადრობის ნებართვის ჩეხეთის რესპუბლიკა

ბინადრობის ნებართვა პოლიცია, უცხოპლანეტელი უნდა უზრუნველყოს შემდეგი დოკუმენტები:

  1. პასპორტი;
  2. დოკუმენტი ფინანსური სიცოცხლისუნარიანობა საბანკო, რომელშიც უნდა აღინიშნოს, რომ, რომ იმედი არის საჭირო თანხა (მინიმალური 4 ათასობით ევროს სულზე);
  3. დოკუმენტი, დამადასტურებელი ხელმისაწვდომობა განსახლების. ეს შეიძლება იყოს როგორც მთავარი საკუთრების, და გაქირავება.
  4. ჩეხეთის ჯანმრთელობის დაზღვევის;
  5. ინფორმაცია, დამადასტურებელი არარსებობის ნასამართლეობის;
  6. 2 ფოტო.

განაცხადის დამუშავების დრო May იკავებს 60 დღის.

ყველაზე საიმედო ვარიანტი ბინადრობის ნებართვის მოპოვების ჩეხეთის რესპუბლიკა

ყველაზე გავრცელებული ვარიანტი ბინადრობის ნებართვის მოპოვების გახსნის გზით საკუთარი კომპანია. ყველაზე მომგებიანი და მოსახერხებელი ფორმით რეგისტრაციის შეზღუდული პასუხისმგებლობის საზოგადოება. კომპანიის რეგისტრაცია ხდება primerono 1-2 თვის, ზოგჯერ უფრო სწრაფად. თანდასწრებით ბინადრობის ნებართვის სთავაზობს ბევრი შესაძლებლობები. თუ თქვენ ხართ მფლობელი კომპანია, ბინადრობის ნებართვის საშუალებას მისცემს მას, რომ გახდეს ოფიციალური დირექტორი და აწარმოოს ბიზნესი, შეძენასთან დაკავშირებით კომპანიის სახელი მოძრავი და უძრავი ქონება.

შესყიდვის ქონებისა უფლებას აძლევს ერთი წლის მრავალ შესვლის (შენგენის) ერთად ყოფნის უფლება ჩეხეთის რესპუბლიკა 180 დღის განმავლობაში (მაგრამ არა უმეტეს 90 დღის 60 თვის). იყიდება უძრავი ქონების შეძენა აუცილებელია ვიზა, ისე, რომ საკუთრება მარტო არ არის საკმარისი საფუძველი, ბინადრობის ნებართვის მოპოვების.

ცხოვრობს და მუშაობს ჩეხეთის რესპუბლიკა არის კარგი ვარიანტი მათთვის, ვისაც სჯერა, საკუთარ თავს და სურს გააუმჯობესოს ცხოვრების ხარისხის.

წყარო: e-migration.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!