ემიგრაცია კანადაში, პროგრამა და ჩამონათვალი საოკუპაციო მოთხოვნა

canada photo

ემიგრაცია კანადაში - ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარული მიმართულებები მოძრავი საზღვარგარეთ. სტანდარტი ცხოვრობენ ამ ქვეყანაში საკმაოდ მაღალია, და ადგილობრივ მოსახლეობას და ხელისუფლებას თანაუგრძნობს ემიგრანტების რუსეთი, ბელორუსია, უკრაინასა და ევროპის სხვა და დსთ-ს ქვეყნებში.

მოძრავი კანადაში აქვს რამდენიმე უპირატესობა გადატანა:

  1. შესაძლებლობა ბინადრობის ნებართვის მოპოვების არარსებობის ახლო ნათესავები, ცხოვრობს კანადაში;
  2. განაცხადის კანადის მოქალაქეობა შეიძლება წარმოდგენილი შემდეგ 3 წლის ბინადრობის ტერიტორიაზე ამ სახელმწიფოს;
  3. კანადაში ორმაგი მოქალაქეობა და კანადის პასპორტის, , რომელიც შეგიძლიათ ეწვევა ბევრ ქვეყანაში ვიზის გარეშე;
  4. სოციალური შეღავათების სახით უფასო სამედიცინო, უფასო ბავშვებისათვის განათლების;
  5. ცხოვრების მაღალი დონე, კარგი გარემო და კეთილგანწყობილი ემიგრანტების სხვა ქვეყნებში.

რომელიც, როგორც წესი ემიგრაციაში კანადაში

მოსახლეობა რუსეთის, უკრაინა, ყაზახეთის, ბელორუსია და დსთ-ს ქვეყნებში, ყველაზე მზად ემიგრაციის კანადაში. ადამიანი ამ ქვეყანაში მოიცავს არა მხოლოდ მაღალი ცხოვრების დონე, არამედ შესაძლებლობა გააცნობიეროს თავი პროფესიონალურად. ძირითადი მიზეზი ემიგრაციის, რომ სამშობლოში მოქალაქე არ არის გამორიცხული, რომ მიიღოს მათი მუშაობა დაიმსახურა ჯილდო. როგორც წესი, ადამიანი ყოველთვის დიდი სურვილი უფრო, და კანადის მთავრობა მაღალანაზღაურებადი სამუშაო. ბევრი სტუდენტი წასვლა კანადაში უმაღლესი განათლების, იმიტომ, რომ ამ ქვეყანაში არ არის შესაძლებელი, რომ უცხო ქვეყნის მოქალაქეებს სკოლები.

ცოტა ხნის წინ, ყველაზე მეტად სტუდენტების ჩაიდინოს ემიგრაციის, ვინც იცის, ინგლისური ან ფრანგული, მეცნიერები, ახალგაზრდა პროფესიონალები, ნავთობისა და გაზის მრეწველობის, ინჟინერი, ექიმი, მეწარმეებს, მსურველებმა უნდა განვითარდეს მათი საქმიანობის კანადაში.

საიმიგრაციო პროგრამა კანადაში 2016 წელი

ფედერალური კვალიფიციური მუშა. ეს პროგრამა გულისხმობს, რომ ემიგრანტი უმაღლესი განათლების სამუშაოდ ყველაზე მოთხოვნადი პროფესიების კანადაში. ვის შეუძლია? კურსდამთავრებულები, ადამიანი უმაღლესი სამედიცინო, საინჟინრო, ტექნიკური, ეკონომიკური განათლების, იცის, ერთი ორი ძირითადი ენები სახელმწიფო (ინგლისური ან ფრანგული) და წარმატებით გაიარა ტესტირება, გამოცდილება სამშობლოში ამავე დროს არ უნდა იყოს ნაკლები 1 წელი.

კანადის გამოცდილება კლასი. პროგრამა განკუთვნილია კურსდამთავრებულთა, ვინც უკვე მუშაობდა ტერიტორიაზე კანადის სახელმწიფო. ეს არის ძირითადად სტუდენტები და სტუდენტები გაცვლითი პროგრამის, მუშები ხელშეკრულება. ძირითადი მოთხოვნები ნაბიჯი: საშუალო დონე ინგლისური (საფრანგეთის) ენის, უწყვეტი კანადაში (არანაკლებ 1 წელი).

პროვინციული ნომინანტები. პროგრამის განვითარების პროვინციების. მისი არსი მდგომარეობს ხატვის მომავალი კანადის მოქალაქეები, რომელსაც მუშაობა სპეციალობით, რომელიც ამტკიცებდა, კონკრეტულ პროვინციაში. რამდენიმე წლის შემდეგ მუშაკი უფლება აქვს წარადგინოს დოკუმენტები სარეგისტრაციოდ კანადის მოქალაქეობა. მოთხოვნები, გაიცემა განმცხადებელთა გადაცემა: ხელმისაწვდომობა შრომის ან ოჯახური ურთიერთობები პროვინციაში, ერთად გარანტორი (ნათესავები) თქვენ უნდა ცხოვრობს ტერიტორიაზე პროვინცია, სადაც დაგეგმილია ემიგრაციის, ტრენინგი საიტი, ენის ცოდნა და მუშაობის სურვილი.

ფედერალურ კვალიფიციურ გარიგებები. არსი პროგრამა მოზიდვის მუშები მაღალი ცოდნა და გამოცდილება. მისი თქმით, FST ერთი წლის მუდმივ საცხოვრებლად კანადაში შეიძლება მოვიდეს 3000 კაცი. პროგრამა ჩართვას გულისხმობს ყველაზე შრომისმოყვარე პროფესიონალები, ხარისხი პროფესიონალიზმის რომელსაც ზემოთ, ვიდრე კანადელები. კანდიდატთა ფედერალური გამოცდილი გარიგებები: კანდიდატი უნდა ჰქონდეს მოწვევა განახორციელოს მუშაობა (სასურველია ორი) დამსაქმებელთა ერთი წლის ან მეტი, გააჩნიათ საკმარისი ცოდნა და ოფიციალური ენა კანადის, წარსულში 5 წლის განმავლობაში მინიმუმ 2 წლის გამოცდილება და აკმაყოფილებს აუცილებელ მოთხოვნებს იმ არჩეული სპეციალობის.

Quebec შერჩეული კვალიფიციური მუშა. საიმიგრაციო პროგრამა პროვინცია კვებეკში მოქმედებს ხელშეკრულების კანადაში კვებეკში Accord საიმიგრაციო. პრიორიტეტი იმ ექსპერტების, რომელიც შეიძლება რეალურ სარგებელს მოუტანს საქართველოს ეკონომიკას პროვინცია. ცალკე და დამოუკიდებელი პროგრამა საშუალებას გაძლევთ, რათა ორივე მარტივი სპეციალისტი EmiGrate, და მეწარმე ან ბიზნესმენი, მზად არის დაიწყოს საკუთარი ბიზნესი კანადაში და, რათა სარგებელი სახელმწიფოს ეკონომიკას. ვის შეუძლია ემიგრაციის კვებეკში შერჩეული კვალიფიციური მუშა? - უმაღლესი განათლების მქონე ადამიანები, შესაბამისი სამუშაო ცოდნა და გამოცდილება. მნიშვნელოვანია, რომ ადვილი მფლობელობის French.

კვალიფიციური მუშაკი. ყველაზე პოპულარული ემიგრაციის პროგრამა. მისი არსი არის, რომ ნაბიჯი მუდმივი საცხოვრებელი შესაძლებელია არა მხოლოდ ფიზიკური, არამედ ოჯახის, როგორც მთელი. ეს მოითხოვს, ერთი ოჯახის წევრები მოთხოვნადი პროფესიების კანადაში. ეს წესები ძალაში შევიდა მაისი 2013 წელი.

სია მოთხოვნების კვალიფიციური მუშა:

  • მინიმუმ ერთწლიანი მომსახურების პროფესია;
  • სამუშაო გამოცდილება უნდა შეესაბამებოდეს სპეციალობით, ბიძგი სია სპეციალობების კანადის ეროვნული პროფესიული კლასიფიკაცია;
  • ვიზის მიმდინარეობს ტესტირება, შედეგი უნდა იყოს არა ნაკლებ 67 რაოდენობა;
  • წარმატებით დასრულების დამატებითი საკვალიფიკაციო მოთხოვნები, დგინდება კანადის საქართველოს მოქალაქეობა.

ლტოლვილთა (ლტოლვილთა). კატეგორია მოქალაქე, მცხოვრები კანადის ტერიტორიაზე და თავშესაფრის მაძიებელთა ქვეყნის შიგნით.
ეს უფრო მიხედვით, პროგრამა არ არის. ამავე ლტოლვილის სტატუსი არ მისცეს უფლება მუდმივ საცხოვრებლად კანადაში.

მივანიჭოთ სტატუსი უნდა დაამტკიცოს, რომ მოქალაქე უკანონოდ დაისჯებიან საკუთარ ქვეყანაში და მის სიცოცხლეს საფრთხე ემუქრება. მინიჭების შემდეგ ლტოლვილის სტატუსი, კანადა მიიღებს, რომ პირი, რომელიც მისი დაცვის.
თუმცა, ეს არ არის საუკეთესო ვარიანტი, რათა მუშაობა კანადაში.

განთავსება. სია საოკუპაციო მოთხოვნა

არსებობს მთელი რიგი სპეციალობების, რისთვისაც ვიზა და ბინადრობის ნებართვა კანადაში ეძლევა პრაქტიკულად არ არის პრობლემა. ისინი წარმოდგენილია სიაში სპეციალობების კანადის ეროვნული პროფესიული კლასიფიკაცია, რომელიც ყოველწლიურად განახლებადი.

აქ არის ყველაზე პოპულარული კანადის პროფესია: სამთო ინჟინრები, ქიმიური ინჟინრები, მზარეული, plumbers და მშენებლები მილსადენის, burylschyky, Blasters, აუდიტორები, ქირურგები, უფროსი მედდა ბუღალტერი, კოსმოსური ინჟინერი, Otolaryngologists, მკვლევარები. ბევრი ეს სამუშაო ძალიან კარგად გადახდილი.

ასე რომ, გამოდის,, ემიგრაცია კანადაში არის კარგი იდეა მათთვის,, ვინც გეგმავს მისი ცხოვრების მაღალ დონეზე. ამ დარწმუნებული საკმარისი ინგლისური და ფრანგული, ჰქონდეს უმაღლესი განათლება და მცირე გამოცდილება პროფესიულ სფეროში, მოთხოვნა ამ ქვეყანაში.

წყარო: e-migration.ru

Copyright © 2016 ემიგრაცია ევროპაში. ყველა უფლება დაცულია.  
Powered by WordPress გამოყენებით Transposh

hi! გსურთ პარტნიორია sex გარეშე ვალდებულება? არაფერია უფრო ადვილი,! დააწკაპუნეთ აქ - უფასო რეგისტრაცია!